fbpx

91

A fost o saptamana complicata la ”Bravo, ai stil!”. Rasturnari de situatie, conflicte si momente limita, in care toate lumea a stat cu sufletul la gura. Dar cu asta ne intalnim in fiecare editie, nu-i asa?! Sa vedem, insa, cum s-au descurcat cele noua concurente si care a fost evolutia lor pe parcursul ultimelor zile.

andra

Andra isi bazeaza majoritatea aparitiilor pe purtarea catorva piese de brand, lucru ce insa… nu produce de fiecare data efectul scontat si anume… obtinerea unei stele. In saptamana care tocmai a trecut, Andra a incercat cateva aparitii interesante, insa, din punctul meu de vedere, a ratat in ultimul moment steaua ravnita, prin cateva greseli majore. Pana la urma, nu este atat de usor sa obtii un ”Bravo, ai stil”, de la Iulia Albu. (1 stea)

marisa

Marisa si-a revenit spectaculos, chiar daca unele dintre aparitiile ei… nu au fost cele mai fericite, contrabalansand, insa, cu creativitate si umor. Marisa a primit trei stelute, dar… va trebui sa urmariti astazi, de la 16.30, megashow-ul  Bravo, ai stil!, doar pe Kanal D! (3 stele)

denisa

Denisa a fost, in aceasta saptamana, blocata in zona ei vesnica. Cea mai mare piedica in calea avansarii in acest concurs, pentru ea, nu este alcatuirea unei tinute armonioase, ci depasirea barierelor pe care singura si le impune, prezentand acelasi look… la nesfarsit. (2 stele)

andreea

Andreea oscileaza intre aparitii foarte bune si revenirea la zona ei, retro, diferita de cea a Adelei, dar… la fel de neinspirata. Ma va bantui vesnic imaginea halatelului pictat pe spate!!! (4 stele)

cristina

Cristina a intrat cu multa incredere in ea in acest concurs si cu o dorinta, evidenta, de a ramane aici pentru mult timp. Dupa o saptamana in care a demonstrat ca a invatat legile proportiilor, ramane sa vedem daca gala va confirma ca locul ei este aici. (3 stele)

adela

Adela se pare nu isi gaseste echilibrul, dupa cateva saptamani de reprosuri ale juratilor. Tinutele ei s-au imbunatatit insa vizibil, ceea ce ma face sa cred intr-o revenire spectaculoasa. (4 stele)

laura

Laura tatoneaza cu incredere zona Bianca Dragusanu, dupa Victor Slav. Aparitiile ei au primit cateva stelute, insa pronosticul, in cazul ei, este unul rezervat. (3 stele)

ioana

Nu stiu daca Ioana reuseste, accidental, unele tinute sau… nu. Cert este, insa, ca se straduieste sa faca fata competitiei, chiar daca nu duce lucrurile, intotdeauna, pana la capat. Este una dintre concurentele mai putin puternice, din aceasta competitie… momentan! (1 stea)

petronela

Petronela este, din punctul meu de vedere, un paradox. Cu siguranta, ambitia ei este punctul ei forte, iar schimbarea de look, operata acum cateva zile, i-a potentat substantial sansele de a ramane in aceasta competitie, sau nu… Ramane de vazut daca Petronela va mai acumula astazi o stea si daca va primi sansa de a trece de finala de maine. Pronosticul este… extrem de rezervat. (2 stele)