fbpx

83

A fost o saptamana agitata la ”Bravo, ai stil!”. La egalitate de stele, s-au aflat Andra, Adela, Andreea si Marisa.

andreea

Andreea nu a avut cea mai buna saptamana a ei, dar nici cea mai slaba, reusind cateva look-uri interesante si actuale, chiar daca, in continuare, exploateaza prea mult zona ei.

ioana

Ioana incearca, dar nu prea reuseste sa marcheze, aparitiile fiind in continuare stangace, cu mici tresariri, cu iz stilistic. Cea mai buna tinuta a Ioanei a fost cea de miercuri, apreciata in unanimitate de catre jurati.

andra

Andra bate pasul ”pe set” si se plafoneaza, incheind saptamana tot asa cum a inceput-o, in galben. Dar, totusi, cu trei stele.

denisa

Denisa mizeaza pe cartea accesorizarii si castiga patru stelute, chiar daca inca nu reuseste sa se debaraseze total de vechea abordare stilistica. Ramane de vazut ce se va intampla in gala. In fond, totul depinde de punctajul din aceasta seara.

petronela

Petronela incearca cu disperare sa demonstreze ca locul ei este in competitie. Cu o singura stea, ea spera ca aceasta saptamana nu va fi pentru ea… ultima saptamana la Bravo, ai stil!

adela

Inca nu o vad pe Adela, la ”capacitate maxima” in aceasta competitie. Insa, faptul ca a inceput sa mixeze este un plus. Ramane de vazut daca gala o va impulsiona sa duca stylingurile ei la nivelul urmator… sau nu.

cristina

Cristina a incercat foarte mult in aceasta saptamana si chiar daca a obtinut doar doua stele, a demonstrat ca a invatat lectia proportiilor. Si cu siguranta, va avea lucruri interesante de spus… daca va ramane in aceasta competitie. Look-urile ei oscileaza intre versatil si ridicol, cel din urma fiind cel mai bine reprezentat de stylingul de joia trecuta. Sa nu ne amintim, totusi.

marisa

Marisa mizeaza, in continuare, pe cateva aparitii mai bune, impletite nefericit cu un numar egal de aparitii complet neinspirate. Va amintiti de banana de miercuri? Sau de aparitia de luni? Cu siguranta, vom avea surprize in aceasta gala!

Va asteptam in aceasta seara, de la 20.00, doar pe Kanal D!

Va pupa cu drag si drac,
Domnita de Alba