fbpx

18816229_10212931049054652_1291034769_n

Astăzi vor face puțin smart shopping. Pentru că nu totul se rezumă la a cheltui sume fabuloase pe haine de purtat un singur sezon, cu atât mai puțin cu cât durata de viață a unei rochițe este de… ei bine, 3-6 luni. În ce anume este bine să investiți și când anume este preferabil să vă opriți. Despre asta vom discuta astăzi.

ILINCA

O rochiță de brand, o gentuță sau un costum de baie spectaculos sunt cu siguranță o investiție, mai ales dacă vă gândiți să surprindeți vacanța de vară, sau de 1 Iunie, în câteva cadre demne de album. Temperați-vă entuziasmul și opriți-vă la o singură piesă. Cu siguranță, o geantă este o investiție mult mai interesantă decât o rochiță. Însă asta depinde doar de preferințele voastre. Pantofii sunt, cu siguranță, una dintre cele mai puțin interesante investiții, iar eu recomand alegerea acestora în funcție de comoditate și recomandările ortopedului și mai puțin în funcție de brand. Să nu uităm, această regulă este strict aplicabilă copiilor 🙂

MELOR

Un tricou personalizat cu un text românesc este una dintre cele mai cool idei, pentru acest 1 Iunie și deloc o investiție apăsătoare. Important este ca acesta să fie din bumbac de bună calitate, iar textul să fie unul clasic. Recomand!

LITTLE PNK.

Pentru o fetiță, o rochie albă, fluidă, din material natural, va fi mereu o alegere WOW! Niciodată încă o rochiță albă nu poate fi prea mult, mai ales atunci când sunteți într-un oarecare dubiu în legătură cu alegerea unei ținute ceva mai speciale.

3eb9e6f17b1aee35d9d100584a25608f

Oricum, un fapt este universal valabil. Fotografiile de familie arată cel mai bine, mai ales peste ani, atunci când sunt făcute într-o zonă minimalistă sau uneori… retro. Așadar, creați-vă propriile amintiri, așa cum vă place, având grijă ca ele să arate la fel de bine și peste ani.

Kiss kiss kisses,

Domnița de Alba