fbpx

De câte ori vi s-a întâmplat ca atunci când vedeți o masă goală în sufrageria cuiva… să începeți să gândiți un plan de decorare a acesteia? Cum ar fi să îi cumpăr o lumânare, o vază sau… o revistă de design interior, din care să se inspire? Astăzi discutăm despre cât este de importantă masa de cafea într-o casă și care sunt cele mai interesante variante de decorare.

Masă NANCY

Măsuța de cafea din sufragerie poate fi un element foarte important în casa voastră și chiar un punct de interes, dacă știți cum să o ”accesorizați” corect. Puteți experimenta diverse stiluri și, partea cea mai frumoasă, puteți schimba foarte des decorațiunile, astfel încât să pară că ați cumpărat una nouă de fiecare dată.

1. Acoperiți toate colțurile. Una dintre cele mai întâlnite accesorizări ale mesei de cafea este poziționarea a patru decorațiuni diferite în fiecare colț. Arhitecții spun că este cel mai echilibrat styling și cel mai comun, în același timp. Pentru o abordare mai specială, puteți așeza o vază cu flori în centru.

Masă Living Stones

2. Pentru cei care adoră stilul minimalist și aranjamentele cât mai simple, recomandarea este să alegeți câteva reviste (găsiți unele cât mai colorate), să le poziționați una peste cealaltă și eventual… o vază în formă de borcan deasupra. Va arăta excelent și veți salva și spațiu, în cazul în care alegeți să folosiți masa și în alte scopuri casnice.

Masuta DUPEN MOD.

3. Varietatea poate crea un efect foarte interesant, în orice situație. Dacă vreți să atrageți privirile invitaților, optați pentru decorațiuni de diferite dimensiuni: o vază înaltă, o sculptură de dimensiuni mici și un ghiveci cu flori.

4. Dacă ați ales să umpleți masa cu diverse obiecte care vă sunt ultile în casă, nu uitați să adăugați un element care să fie centrul atenției. Nimeni nu se va mai uita la foarfeca pentru flori, la cârpa de praf strânsă în colțul mesei sau la ceașca de cafea, dacă în mijlocul mesei se va afla o farfurie cu fructe, o sculptură interesantă sau o vază cu bujori 🙂

5. Creați un mini-bar într-un colț al mesei. Alegeți o tavă din argint, pe care să așezați strategic sticlele pe care le folosiți de fiecare dată la cocktailul preferat. Dacă nu aveți o masă suficient de mare, puteți așeza tava sub masă, în cazul în care aceasta este din sticlă sau dintr-un material transparent.

Atunci când decideți să începeți decorarea măsuței de cafea trebuie să țineți cont și de stilul vostru personal, de celelelalte elemente din cameră și de obiectele de care aveți cu adevărat nevoie. Nu uitați că puteți schimba modelul de fiecare dată când vă doriți să reîmprospătați puțin aspectul casei 🙂

Voi cum v-ați accesorizat măsuța de cafea?

 

Kiss kiss kisses,

Domnița de Alba