fbpx

FB_IMG_1437503354576Astăzi vom vorbi despre cum să reinventezi un spațiu, prin schimbarea unui singur element. Și cum mai simplu, decât prin alegerea unui nou corp de iluminat 🙂 Știți când vă apucă subit ”cheful” să vă dați un refresh întregii garderobe și alegeți doar o pereche nouă de pantofi? Cel mai important element și cel mai usor de mixat într-o cameră, sau casă, este chiar corpul de iluminat.

Downloads4

1. Lumina este foarte importantă: caldă, rece, intensă, discretă… lumina ajută la conturarea detaliilor de design, ale întregii încăperi. Personal, nu am fost niciodată un fan al corpurilor de iluminat banale. Însă, alegerea este a voastră. Astăzi, împreună cu Decebal Diaconu, de la Henderson, vom descoperi 3 itemuri cheie pentru o casă complet nouă.

lustra-pure-i-418841-700x525

Decebal Diaconu: ”Corpurile de iluminat nu trebuie alese niciodată la întamplare. Felul în care lumina evidențiază elementele decorative ale unei încăperi, intensitatea și nuanța ei, pot fie pune în valoare, fie distruge orice intenție de design. Preferate sunt zonele minimaliste și cele ultra-high-end, ce pot transforma radical un habitat arhitectonic. O locuință trebuie să fie mai mult decat suma unor utilități și anume o experiență în sine care vorbește atât despre cel căruia îi este destinată, cât și despre cel care a gândit-o.”

2. Accesorizează! Nu îți fie frică de texturi noi. Câteva perne decorative, animal print sau pop-art pot înlocui un interior anost cu unul glam.

commodore-chandelier-7555555555

3. Încununează totul cu un pahar cu șampanie și câțiva prieteni. Acum bucură-te de noua ta locuință!

Kiss kiss kisses,

Domnita de Alba

 

logo-henderson-400