fbpx

Priviti cu atentie aceasta imagine. Descoperiti-i detaliile. Analizati-i compozitia.
Intotdeauna am fost un avid colectionar. De trairi, de arta, de atat de multe lucruri.
Si credeti-ma cand va spun ca sunt EXTREM de greu de multumit. Lucrurile cu adevarat importante sunt insa imposibil de colectionat. Pana intr-un punct, desigur.

pag1

Marea mea placere vinovata este de a colectiona “momente”. Ca acesta, de exemplu,
Un moment perfect pentru a savura deschiderea unui nou capitol.
“THE OUTRAGEOUS HOME COUTURE AFFAIRS OF A SHOPAHOLIC” este abia la primul episod.
Iar acesta este doar inceputul.
Si pentru ca deja toti va intrebati ce cauta Domnita Alba imbracata in spume, iata si raspunsul:
Domnita se joaca cu noile sale accesorii cu care acesti oameni minunati din echipa BLISS ART, care au avut de indurat pretentiile de diva si obsesiile bolnave ale Domniei Sale, au reusit un makeover FABULOS al salii de baie a susnumitei. DA! Domnita poate fi o scorpie monstruoasa, atunci cand nu este aceasta floare gingasa desigur!:))

pag-02

In doar cateva zile de la demararea proiectului iata Domnita gustand gurmand din cupa sa preferata fineturi si rasfatandu-se in spume bogate. Fiecare Domnita merita momentele sale de desfatare nu-i asa? Da. Am un Rosenthal in sala de baie. De ce nu? in fond, am cel putin unul in fiecare camera. 🙂

pag-3 (1)

Trecand acum la capitolul detalii, marturisesc ca am o slabiciune pentru lucrurile pretioase. Si as spune ca aceasta slabiciune se datoreaza mai ales obsesiei, pe care mi-am cultivat-o chiar, pentru detaliu.
F.lli Frattini a primit votul meu pentru accesorii, iar REGIA pentru obiect. Evident, TOTUL ar fi fost absolut de neconceput fara minunatul mozaic alb.
pag-4psd

Din fericire, intreaga aventura a fost a celor de la BLISS ART si nu a mea. ADOR lucrurile bine facute si fara batai de cap.

pag-5

Si felul in care se simt tocurile Dolce&Gabbana pe mozaic. 🙂
pag-6

kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl