fbpx

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=EOtqJUHY0kQ”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Alina si Madalina, cunoscute drept “veveritele”  care ii incanta pe telespectatorii emisiunii “La Maruta” in fiecare zi, si-au facut o schimbare spectaculoasa de look.  Alina Chinie este recunoscuta de ani buni pentru culoarea rosie ca focul in care isi vopseste parul, iar Madalina pentru ca este “veverita” blonda a trupei, de aici si numele RedBlonde.

Acestea fiind spuse fetele de la RedBlonde au avut curajul sa-si schimbe look-ul….TOTAL pentru noul lor  single – “G.L.A.S.”. Si- au dorit ca aceasta schimbare sa fie cat mai vizibila, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos.

“Noi ne-am inteles cu Iulia Albu pe perioada colaborarii pentru ca ea ne-a cunoscut intai ca oameni si apoi ca artisti. Ne stim de ceva vreme, insa abia acum am inceput colaborarea. Iulia Albu e foarte serioasa, muncitoare si, din punctul meu de vedere, e o nebuna frumoasa! E usor de lucrat cu ea. Pe noi ne-a facut praf de multe ori. Tin minte ca ne-am intalnit la un eveniment si toata lumea se ascundea de ea, iar eu cu Alina am zis sa mergem sa o salutam. Si Iulia ne-a zis: “Aratati ingrozitor!”, – Madalina de la RedBlonde.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Madalina RedBlonde: BEFORE and AFTER[/vc_column_text][vc_column_text]Madalina: Before and after[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Madalina2[/vc_column_text][vc_column_text]Stiati ca…?

Madalina Petre are o afacere (florarie) cu flori criogenate.Madalina a tot cautat o solutie prin care frumusetea lor sa nu fie stribita de trecerea timpului. Aceasta a aflat de criogenarea florilor, o tehnica prin care plantele isi pastreaza aspectul intact timp de mai bine de 20 de ani, iar acum s-a decis sa le comercializeze ca atare.

[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”Alina RedBlonde: BEFORE and AFTER”][vc_column][vc_column_text]Alina RedBlonde: BEFORE and AFTER[/vc_column_text][vc_column_text]Alina[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Alina2[/vc_column_text][vc_column_text]Stiati ca…?

Alina Chinie  a participat la dublarea în limba română a unor desene animate:
  1. Bolt – a cantat melodia “Casa mea” din film , in original piesa se numeste”Barking at the Moon” si este interpretata de Jenny Lewis ;
  2. Neinfricata (Brave) – in rolul Meridei
  3. O poveste incalcita – in rolul lui Rapunzel

[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

“G.L.A.S. Este o piesa de dragoste… ranita si dezamagita. Piesa asta inseamna pentru noi, in primul rand, maturizarea noastra. Lumea stie ca avem energie, ca suntem vesele, dar acum e momentul sa vada ca stim sa si suferim!:))”  – Alina.

“Ca sa fiu sincera, eram foarte suparata pe iubitul meu cand am scris piesa:)” a adaugat Alina.

“Noul single e un pas important pentru noi, mai ales pentru faptul ca odata cu lansarea lui ne mutam usor intr-o noua zona muzicala. E o piesa plina de forta, emotionanta, cu un mesaj clar si puternic, care te poate trece prin nenumarate stari. Ne-a placut din prima clipa in care am ascultat draftul in studioul Mango Records. Am stiut ca acesta va fi viitorul nostru single, Alinei i-au venit multe idei pe partea de text, iar de acolo totul a decurs firesc.” – Madalina.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=KyvN3Er-I50#t=79″][vc_column_text]Echipa care este ”vinovata” de toate aceste schimbari:

Fotograf: Dimitri Caceaune

Make up: Manuela Gasca

Hair: Florin Iordache

Tinute: Andreea Postelnicu Stoian, Marius Stan.

 

Va place schimbarea “veveritelor”?[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]iulia1[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]