fbpx

Ca de obicei in aceasta perioada, CLICK! mi-a solicitat o cronica stilistica a evenimentelor recente. Desi asa cum stiti, programul meu este unul extrem de incarcat, am reusit “printre randuri” sa predau la timp textele in cauza. Inainte de a trece la textele publicate as vrea insa sa fac cateva precizari care din pacate au picat testul paginarii. ENJOY!

DESPRE IOANA BASESCU SI DILEMA UNEI ETICHETE
Un adevarat trend la nunta anului a fost rochia din dantela see-through.
Acest tip de rochie a fost purtata atat de catre Ioana Basescu,de doamna Maria Basescu si soacra mare, doamna Sidonia Ionescu, cat si de catre Elena.
Revenind la tinuta fiicei celei mari a presedintelui, atentia se indreapta in special asupra accesorilor, respectiv un colier supradimensionat Lanvin. Cum nu fac parte din categoria celor ce catalogheaza o aparitie reusita sau nu strict prin prisma etichetelor afisate, nu pot sa nu sanctionez aceasta optiune, asa cum nu pot sa nu aplaud alegerea de catre mire a ceasului cu curea metalica ce a dat nota extravaganta a intregii tinute.
Asadar de ce un accesoriu masiv semnat de un brand cu traditie nu este intotdeauna cea mai buna alegere?
Raspunsul este unul simplu: bijuteria in cauza, mai degraba un party must have pur si simplu nu era suficient de “pretioasa” pentru un asemenea eveniment. Vorbim totusi de o ocazie care CEREA diamante, pietre de altfel foarte dragi Ioanei.
Avand in vedere bijuteriile afisate anterior de aceasta, voi pune aceasta mica “scapare” pe seama unei consilieri inadecvate…

SI TOTUSI… de unde si pana unde “TENNIS BRACELET”?
In anul 1987, legendara campioana la tenis Chris Evert isi pierdea bratara cu diamante in mijlocul unui meci de tenis. Inchizatoarea bijuteriei semnate de catre designerul George Bedewi a cedat iar bratara a cazut pe jos. Evert a cerut atunci oficialilor oprirea meciului pana cand bratara avea sa fie gasita -iata deci de unde aceasta legatura neasteptata intre tenis si diamante! Evenimentul a fost unul televizat, provocand o reala isterie pentru achizitionarea acestui tip de bijuterie.
O asemenea bratara poate fi achizitionata din Romania de la Rafael&Sons, de exemplu, contra sumei de 4000+ EURO.

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl