fbpx

Au fost Oscarurile, au fost Lupita Nyong’o si a fost Glenn Close, cu a lor “ruda” neaosa/ provinciala by OK MAGAZINE Romania, a fost Eurovisionul cu scandalurile aferente, si lista abia a inceput! Saptamana a marcat demararea unui nou proiect alaturi de PEOPLE PR in calitate de Fashion Editor pentru THE GRAND MAGAZINE si Managing Editor pentru THE GRAND LIFESTYLE si lansarea unei serii de articole dedicate premiilor Oscar.

main23

Dar, sa incepem cu inceputul…

Premiile Oscar din acest an au fost un veritabil regal. Net superioare ca prezenta pe covorul rosu, am avut nesperata placere de a descoperi cateva “stelute” in ascensiune rapida, asa cum am asistat siderata la unele dintre cele mai mari gafe ale tuturor timpurilor.

7

Ei bine, da! Lady Gaga isi continua cu determinare drumul spre titlul de clona PERFECTA a Donatellei Versace, sora si mostenitoarea faimosului Gianni Versace. Pacat ca planul de marketing adoptat nu corespunde cu imaginea edgy promovata de diva pana acum… Haus of Gaga s-ar putea confrunta in curand cu o alegere complicata. Dar despre asta intr-un episod viitor… 😉

Revenind la premii am vazut mult negru, mult alb, rochii diafane si schimbari de look spectaculoase.

Desigur, TOTUL despre premiile OSCAR doar pe http://www.grandlifestyle.ro/…

image (1)000