fbpx

Si… a fost STORY CELEBRITY AWARDS.

Si, regretabil, o mie de controverse. Dar, sa incepem cu inceputul…

Asadar, la prima vedere evenimentul se anunta unul decent. Vantul mi-a cam dat de furca, insa nimic grav. Invitatii, unii extrem de implicati in micute sesiuni de barfa, altii ocupti cu a goli bufetul si barul, erau si ei, ca de obicei, in decor.

Nimic spectaculos, nimic suspicios.

Mi-am facut intrarea extrem de mandra de palaria Philip Treacy pe care mi-am achizitionat-o impreuna cu alte accesorii semnate de acelasi designer nu cu mult timp in urma si privind sfidator de pe inaltimea confortabila a celor 25 de cm ale spectaculoaselor tocuri semnate Mihai Albu. M-am asigurat chiar si ca retina nu-mi va fi violata inutil de anumite aparitii semi-mediocre optand pentru o pereche de ochelari Karen Walker. Degeaba.

Dupa nenumarate interviuri, fotografii si discutii cu persoane mai mult sau mai putin apropiate, cade, apocaliptic, bomba!

Va imaginati surpriza si revolta mea cand mi-am auzit numele in categoria uneia dintre nominalizari. Adica, nu ar fi corect ca revista sa anunte in prealabil persoanele nominalizate? Nu de alta, dar ce te faci daca castigatorul nu te onoreaza cu prezenta? Bommer, right?

Revenind, nu agreez folosirea numelui meu pentru a promova anumite tentative mai mult sau mai putin reusite de repozitionare a unor nume esuate in showbiz. o spun sincer, negru pe alb si fara a ma ascunde.

Pentru mine ar fi de neconceput sa fiu vreodata in postura de a castiga vreun premiu oferit de vreo revista “cu sclipici”. Poate vi se pare ciudata aceasta pozitie insa va asigur ca dispun de toate argumentele pentru a-mi sustine aceasta abordare.

In primul rand, EU NU SUNT si nu imi doresc sa fiu pozitionata ca “socialite”. Eu sunt fashion editor, fashion blogger, vedeta KANALD insa NICIODATA socialite.

“SOCIALITE= cineva care participă la activități sociale și își petrece o cantitate semnificativă de timp intretinandu-se la evenimente mondene la care au participat alții de factura similara.”

Intrucat eu am o acivitate solida sustinuta prin proiectele in care sunt implicata, nu imi doresc o asociere de acest tip in acest context. La fel cum nu este deloc fireasca prezenta numelui meu pe o lista de cantareti mai mult sau mai putin celebri. Cu atat mai putin prezenta numelui meu pe lista nominalizarilor la, citez, nu ca nu ar fi evidente ghilimelele, “cel mai spectaculos look”.

Juriul a fost format din: Petrisor Obae, Horia Ghibutiu, Ruxandra Dinca, Alexandru Dona, Sorin Dutoiu, Alexandru Pintilie, Mihaela Calinoiu. Retineti doar Sorin Dutoiu. Acest nume va deveni relevant cateva randuri mai jos.

imagedddddd

Surprinzator sau nu, stimabilul trimite comunicate de presa despre Sophia la o zi dupa eveniment. Desigur nu este un comunicat general cu castigatorii evenimentului, ci un comunicat aplicat, pentru promovarea Sophiei, pe care CULMEA! o are in portofoliul agentiei de PR pe care o conduce! Ca si pe altele dintre nominalizate… Dar asta este o alta discutie…

sophia

Poate imi explicati si mie cum pr-ul uneia dintre vedetele nominalizate a fost inclus in juriu si …. a fost si partener al evenimentului.  Si cum nimeni, dar absolut nimeni, nu s-a sesizat. Nu este ca si cand noi toti am fi atat de redusi mintal incat sa nu putem face siguri niste conexiuni. Si nu este ca si cand o cantareata care scoate o piesa la 3 ani ar putea fi pe bune, si serios inclusa intr-o asemenea categorie. Mai ales dupa scandalul de plagiat in care a fost implicata.

Consider ca revista Story trebuie sa retraga premiul acordat, sa retraga de asemnea si nominalizarea mea de la aceasta categorie si sa acorde premiul Corinei, fara incercarea si nominalizarea clientilor ADPM, asa cum este decent si responsabil pentru o publicatie care se respecta.

10269603_10152454477946565_746878656052079652_n

Consider acesta un derapaj al publicatiei prezenta de ani buni pe piata si care in ciuda”curentului” a pastrat mereu o nota de decenta atat in continutul sau editorial cat si in evenimentele organizate.

Exclusively for you, devoted readers

Kiss, kiss, kisses!

Flapper Girl