fbpx

Noul sezon bate la usa si cum niciodata nu este prea devreme sa iti updatezi garderoba, iata cateva tips-uri care te vor ajuta in acest demers:

1. OUT WITH THE OLD – IN WITH THE NEW!
Pastreaza piesele clasice si cele ce pot fi “actualizate” in conformitate cu noile trenduri. ARUNCA sau depoziteaza separat TOT CE NU POTI FOLOSI in sezonul urmator. In acest fel vei avea spatiu “de manevra” evitand supraaglomerarea garderobei cu piese inutile si vei face loc pieselor new-entry.

2. INVESTESTE INTELIGENT!
Trendul major al sezonului este mix-ul de print-uri. Cumpara DOAR piesele ABSOLUT VITALE! Nu iti risipi energia si bugetul achizitionand cantitati uriase de piese pe care oricum nu le vei purta niciodata. Pe lista scurta TREBUIE sa se regaseasca: ochelarii statement, o esarfa cu print floral, geanta supradimensionata de zi si cel putin o piesa see-through.

3. SHOES PLEASE!
Poarta tocuri peste 7 cm DOAR seara si alege pentru zi pantofi si botine cu tocuri joase cu accesorii pretioase. Calapodul sufera si el modificari semnificative in acest sezon, varful se ingusteaza iar “decolteul” este unul cat mai indraznet. Alege materiale luxuriante precum matasea naturala, catifeaua, broderiile si velurul. In cazul in care bugetul nu iti permite achizitionarea unor piese de designer opteaza pentru o pereche clasica pe care o poti accesoriza tu insati.
Succes la “bricolat”!

Kiss, kiss, kisses!
FLAPPER GIRL