foto 1

Vedem des vedete care isi arata pielea in toata splendoarea ei si nu putem sa nu ne  intrebam: oare cat de des merg divele de peste ocean la cosmetica, mai exact… la epilat? Ei bine, dupa indelungi cautari…am gasit raspunsul: foarte rar pentru ca apeleaza la epilarea cu laser!

foto 2

”Avantajele epilarii cu laser sunt evidente si nici aspectul financiar nu mai este un  impediment: femeile calculeaza cat ar plati in mod normal pe sedinte de epilare clasica, plus timpul consumat, plus durerea si disconfortul si constata ca epilarea definitiva chiar merita.”, spune dr. estetician Florin Juravle.

foto 3

Desi am aflat secretul divelor de la Hollywood si de altfel, al femeilor din intreaga lume,
avem insa cateva dubii. Oare aceasta epilare despre care se spune ca este definitiva, chiar este definitiva?

care of a skin Two woman legs with moisturizer body cream

”Pot spune ca epilarea definitiva care se realizeaza in clinica noastra chiar este definitiva,  producatorul echipamentului este lider mondial in laserele medicale si are la baza  numeroase studii stiintifice. Este singurul potrivit pentru absolut toate tipurile de culori si grosimi de par, iar un soft specializat stabileste parametrii procedurii, pentru fiecare  pacient in parte. Eficienta este nemaiintilnita pana acum, avem cazuri in care 70% din par a fost indepartat din prima sedinta.”, ne asigura medicul.

foto 5

Si ce credeti? Nici macar nu doare. Potrivit dr. Florin Juravle, sistemul utilizat in clinica Statera nu produce deloc durere. Incalzirea se produce gradual, iar sistemul de racire integrat asigura confort si protectie. Numarul femeilor care apeleaza la aceasta procedura este in crestere iar barbatii… nu se lasa nici ei mai prejos. Procedura este foarte apreciata si in randul barbatilor, cu atat mai mult cu cat acestia epileaza suprafete mari si zone xtrem de dureroase in cazul epilatului traditional.

Deci… doamnelor, domnisoarelor, daca vreti sa fiti frumoase, mai ales acum de sarbatori, stiti ce trebuie sa faceti 🙂 sper ca v-am fost de ajutor! Noi ne-am facut deja programare!

juravle colaj

Sursa foto: Vogue, Popsugar, JustJared