fbpx

Secrete, dedesubturi, obsesii… Obsentum

Exista multe secrete, multe dedesubturi, si cu siguranta cateva mistere clasice, in budoarul oricarei femei.
Cu toatele avem mici placeri vinovate, pe care ni le traim departe de ochii lumii, fie ca vorbim de o banala ciocolata devorata haotic, fie de un parfum Obsentum, fie de o incursiune mult mai complicata in propriul subconstient. Un lucru este cert , acele cateva clipe pe care decidem sa ni le dedicam, spun povestea reala, necenzurata, a fiecareia dintre noi.

Dincolo de relatia tumultuoasa pe care domnita o are cu pantofii ei, exista un fir epic cel putin la fel de interesant in ceea ce priveste capitolul dedicat esentelor remarcabile. Si cum este de esenta fiecarui mister bun, ca personajul principal sa fie ea insasi un cumul de contradictii, astazi vom vorbi de simpla poveste complicata, a unei dorinte de Craciun.

Niciodata nu mi-am dorit lucruri comune, atunci cand mi-am dorit un urs de plus am vrut sa fie negru cu ochi roz, cand mi-am dorit un cal, am vrut sa fie unicorn, cand mi-am dorit o pereche de pantofi , era sold out in toata lumea. Pana si cozonacul mi-l doresc doar pe cel facut de bunica mea, iar vinul il beau doar alaturi de iubitul meu.

Anul acesta de Craciun, Domnita isi doreste trei zile superbe in compania selecta a … ei insesi. Trei zile de libertate fara restrictii, trei zile de oscilatie constanta intre frenezie si calm, trei zile de obsesii si trei zile de copilarie, ca la carte.

Trei zile in care vom scrie impreuna, indreptarul de seductie al unei domnite moderne.

1. Du-te intotdeuna la razboi, pregatita pentru orice! . Nu iti fixa limite. Nu iti impune obiective ferme. Jucatorii fac jocul iar regulile sunt facute pentru a fi incalcate.

2. Nu uita de femeia din oglinda! In orice ai vrea sa pozezi, ramai fidela tie si constienta de ceea ce ai fost, esti si vei fi.

3. Domina prin prezenta nu prin discurs. Agresivitatea este arma celor slabi, categorie in care tu nu te regasesti. Conversatia este doar un pretext, insa adevarata ta poveste este spusa de privirea ta si modul in care gesticulezi. Postura este totul iar restul este postura.Imbratiseaza-ti feminitatea si renunta la clisee? Care este obsesia ta?

4. Alege doar ce este mai bun, alege doar crema, si da cu piciorul tuturor compromisurilor!

5. Respecta-ti soldatii si odihneste-te alaturi de ei, dupa o batalie istovitoare.

6. Primeste-ti in pat doar propriile obsentumsesii !

Nu spune nimanui, secretul tau shhhh, Obsentum!

 

Cu drag si drac,

a voastră,

Domnița de Alba