fbpx

colaj

90-60-90, masuri care au devenit istorie! Acum se poarta un posterior cat mai mare si cat mai bombat. Si daca nu l-ati primit cadou de la mama natura, nu va faceti griji 🙂 se poate lucra!

foto 2

Ei bine, da! Nu se mai poarta masura 0, iar fetele slabe… nu mai sunt cautate, cel putin la Hollywood. Divele cu posterioare din ce in ce mai mari sunt vazute ca modele de catre tinerele aspirante la statutul de vedeta. Deja celebra Kim Kardashian este una dintre ele. Are milioane de fane in intreaga lume iar mare parte dintre ele viseaza la a avea un fund care sa se asemene cat mai tare cu cel al sotiei lui Kanye West.

foto1

Si ca sa ramanem in familie, o putem da exemplu si pe proaspata mamica, Blac Chyna. Iubita lui Rob Kardashian este una dintre posesoarele unui fund… mare, despre care ea spune ca este cat se poate de natural. Daca zice ea…

foto 3

Ceva mai putin natural, dar la fel de mare, este si posteriorul lui Amber Rose. De profesie model, fosta iubita a lui Kanye West a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a avea un ’’fundulet’’ bombat.

Voi ce parere aveti despre aceasta moda?

 

Sursa foto: Dailymail, JustJared, Popsugar