fbpx

Untitled

Sunt sigura ca detineti cel putin cateva perechi si ca mai mult de jumatate din ele… nu le-ati purtat niciodata. Pana la urma, de cate perechi de ochelari de soare, care va vin perfect, aveti nevoie? Cu siguranta, factorii care determina alegerea unui model sau a altuia, tine de tendintele sezonului, dar si de afinitatea voastra personala fata de un anumit model sau culoare.

Cel mai important, insa, atunci cand va alegeti o pereche de ochelari, fie de soare sau de vedere, este corespondenta lor in anatomia fetei voastre. Stiu, stiu, suna plictisitor si dificil si pana la urma… de ce atatea reguli pentru o pereche de ochelari? Raspunsul este simplu: de ce ati investi intr-un accesoriu pe care sa nu il purtati, de fapt?

Domnita de Alba v-a pregatit un ghid simplu, in cinci pasi, pentru alegerea ramelor perfecte pentru voi.

Dior-Split1-59MM-Metal-Aviator-Sunglasses (nawo.com)

1. Play it safe! Alege-ti o pereche de ochelari coerenta cu stilul vostru vestimentar. Extravaganta este, intotdeauna, incurajata, insa incercati sa nu alegeti o pereche care sa va oblige sa va schimbati tot dressingul. Oricat de extravaganta ar fi perechea pentru care veti opta, in final, nu incercati schimbari bruste de garderoba, optand, in schimb, pentru a pastra centrul de interes pe aceasta piesa, simplificand, in rest, toata tinuta.

2. Shape it up! Daca ai o fata ovala, poti purta orice pereche de ochelari… aproape. Atentie, insa, la dimensiuni! Ochelarii trebuie sa nu cada si sa nu va jeneze in zona nasului. Evitati ochelarii foarte grei, care tind sa lase urme pe fata.

Miu-Miu-51MM-Crystal-Embellished-Square-Sunglasses (nawo)

Daca ai o fata rotunda, incearca o supradimensionare a ramelor, optand pentru modele statement si stand, in acelasi timp, departe de formele rotunde sau rotunjite.

3. Investeste… cu masura! Nu ai nevoie de zece perechi de ochelari de soare, pe an, asa incat… investeste in una sau doua perechi statement, pe care le vei purta mereu cu placere si care, automat, vor capta atentia celor din jur. La sfarsitul zilei, nu avem nevoie de cantitate, ci de calitate.

4. Lentila este un element foarte important, pe care trebuie sa il iei in calcul atunci cand alegi o pereche de ochelari. Chiar daca faci o pasiune pentru o anumita pereche, controleaza-ti entuziasmul, constientizand faptul ca o lentila de proasta calitate iti poate afecta grav vederea. Brandurile de renume comercializeaza doar modele cu lentile in standardele europene, motiv pentru care, va trebui sa treci orice produs ”made in China”, la categoria ”niciodata NU!”.

230 (1)

5. Investeste in modele atemporale, pe care le poti purta mai multi ani la rand si evita brandul la vedere! Cel mai IN model al momentului, sunt ochelarii Dior So Real, asa incat… nu vei gresi investind intr-o astfel de pereche.

Dar, mai multe… in curand!

Va pupa cu drag si drac,
Domnita de Alba

Screen Shot 2017-01-17 at 12.06.38