fbpx

Să ieșim puțin din sfera clișeistică a lui “noi purtăm ce ne stă bine” si să aruncăm un ochi “vinovat” peste alegerile vedetelor in materie de ochelari de soare.

In fine, ochelari de soare, de umbră, de zăpadă, de reflectoare sau pur si simplu de ….   indiscreție.

Astăzi …. Rihanna si Amal Clooney

Rihanna

Vrem nu vrem … Rihanna este în prezent ceea ce se numeste influencer si pe zona fashion! Ținutele sale (chiar dacă majoritatea sunt compuse de stiliști celebri) conțin elemente care devin rapid trend, deși unele dintre acestea sunt la granița dintre superb si oribil.

In materie de ochelari de soare, in 2017 Rihanna a  punctat cu 4 apariții

  1. ochelarii Dior cu care a apărut la Paris Fashion Week , show-ul Dior SS17. Ii am si eu si vi-i puteți cumpăra majoritatea dintre voi, încadrează frumos cam orice formă a feței.

2. Unul din hiturile anului -“Oa-oa-oa!” cum îl știm cu toții 🙂 (sau ‘Wild thoughts’ pentru cei mai riguroși) fredonat obsesiv-compulsiv de mare parte a planetei, a însemnat si o explozie a vânzărilor modelului de ochelari de soare  din videoclip. Este o combinație roz-auriu ‘aviator’ cu care nu prea se poate greși fundamental!

SHOP THE LOOK (or similar) :

RayBan

Karen Walker

Tiffany

  1. Da … eu nu sunt deloc un fan al turmelor de vedete care se înrolează la Hollywood pentru ca box-office-ul sa aibă zerouri nenumarate. Actorii sunt actori, restul fac figurație. Asă că nu stim exact in ce calitate a venit Rihanna la Cannes, dar a venit. Si nu numai că a venit, dar priviti cum a marcat momentul! Rochie albă si diamante Chopard se mai purtaseră pe covorul roșu, dar in combinație cu acel tip de ochelari de soare futurist (Andy Wolf), desprins parca din Matrix … NU. Si a mai bifat un trend!

4. Perioada Gucci. Da știu, sunt cu multe multe cristale, si strălucesc si sunt in combinații de culori si forme trăznite si au toate păcatele care sa te facă sa-ti iei gândul de la ei! … după ce-ți cumperi măcar o pereche! Iar eu mi-am comandat două! 😉

Amal Alamuddin Clooney

Amal Clooney – un registru diferit, o femeie puternică, smart, elegantă si rafinata cumva fără mult efort. Nu este neaparat trend-setter, poate tocmai combinația rară din descriere ii este in defavoare.

Dar intrucat eu stiu că printre domnitele ce citesc aceste randuri sunt destule care apreciază profilul lui Amal, se regăsesc (fie si partial) in el, sau aspiră la unul similar, am hotărat o includ in scrierile mele.

Așadar ….

  1. Amal Clooney  intr-o aparitie Bottega Veneta de inspirație Jackie Onassis si nu oriunde, ci la tribunalul Natiunilor Unite! Nu voi comenta ținuta, vă las vouă libertatea să o faceti; ce pot să spun este că acest model de ochelari de soare este un ‘must have’. Vă recomand insă să excludeți varianta unui brand ieftin, este genul de model pe care se va vedea imediat asta!

Sursa foto: Splash News

SHOP THE  LOOK (or similar):

Bvlgari

 

2. Amal wearing Prada.

… si George. 😉

Sursa foto: Andreas Solaro AFP/Getty Images

SHOP SIMILAR LOOK (or similar)

Prada

Bvlgari

 

3. Amal wearing aviator

Am ales această imagine pentru că țin să vă reamintesc periodic:

Ochelarii de soare nu se depozitează împreună cu papucii de plajă pe 1 septembrie!

… dar despre asta vom vorbi peste 7 zile!

Vantagenews / AKM-GSI

PS: Domnița se bucură că ale sale străduințe de ani de zile spre a propune si încuraja folosirea cu îndrăzneală a unor accesorii precum ochelarii de soare, nu au rămas fără ecou printre domnițele ce o urmaresc! 

Cu drag si drac,

a voastră Domnița de Alba