fbpx

Robert-Piguet-from-site

Robert Piguet, o figura legendara in lumea Haute Couture, a fost cel mai parizian dintre toti parizienii, fiind supranumit “Printul Haute Couture”. Cunoscator al literaturii, artelor si desenului, Piguet si-a facut loc usor in lumea designerilor prin creatiile sale pline de farmec, cu iz aristocrat. Eleganta desavarsita atat in stil, caracter, cat si in inspiratie.

Si bineinteles… parfumurile, o contributie inegalabila in lumea celei de a opta arte. Adevarate opere clasice, atemporale, ce dainuie indiferent de sezon sau tendinte.

In exclusivitate, acum la Elysee puteti descoperi noile parfumuri Robert Piguet Our Delice si Oud Divin.

robert-piguet-oud-devin-oud-delice

 Robert Piguet creaza o poveste complexa, plina de dorinta si intensitate. ….si atentie, creaza dependenta!

1

Precum acordurile mistice ale unui alchimist, Oud Divin este un tonic inexplicabil si imbatabil, un remediu excelent care induce dependenta aproape obsesiva.

Un vis dulce, incatusat intr-un parfum, seducator si delicios de mistic.

2Intr-o singura sticluta, fii pregatit sa descoperi acorduri irezistibile de ambra caramelizata si de miere de Provence. Oud Delice iti trimite simturile intr-o calatorie exotica. Ce poate fi mai minunat?

Elysee reprezinta o lume aparte incarcata de noi repere si semnificatii. Esente pretioase, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate compun universul Elysee. Cele mai ravnite branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, atent selectionate din toate colturile lumii sunt prezentate intr-un cadru exclusivist in magazinele Elysee.

Elysee Gallery

Calea Victoriei, Nr. 39

Bucuresti, Romania

Elysee Marriott

Grand Avenue Shopping Galleries, J.W Marriott Bucharest

90th, Strada Calea 13 Septembrie

Bucuresti, Romania