fbpx

colaj tatuaje

Mai mici sau mai mari, color sau alb-negru, tatuajele fac parte din viata noastra iar vedetele nu se dau nici ele in laturi cand vine vorba de desenele corporale. Din ce in ce mai multe celebritati aleg sa isi expuna viata pe propria piele si sa se laude cu tatuajele lor.

beks2

David Beckham este exemplul perfect al vedetei care iubeste tatuajele. Fostul fotbalist are cateva zeci de desene pe corp si pare sa nu se mai opreasca.

adam

Nici Adam Levine nu s-a lasat mai prejos. Cantaretul isi expune ori de cate ori are ocazia trupul bine lucrat la sala iar tatuajele… par sa completeze perfect abdomenul impecabil.

gaga

Lady Gaga ii ajunge imediat din urma pe cei doi! Artista trece pe la salonul ei preferat de fiecare data cand se plictiseste sau vrea sa isi completeze colectia cu un alt desen.

riri

Si Rihannei ii plac tatuajele… mult de tot. Primul si l-a facut la 18 ani si de atunci nu s-a mai oprit. Cantareata spune ca ii plac saloanele de tatuaje si isi petrece mult timp in ele. Niciodata insotita de garzile de corp, Riri declara ca si-a facut cateva desene fara sa se gandeasca prea tare dar nu a regretat nici macar o clipa.

colaj

Mai sunt si vedete carora le plac tatuajele, insa le este frica sa se aventureze prea departe, asa ca aleg desene mici. Kendall Jenner, Adele, Hilary Duff si Reese Witherspoon se numara printre acestea.

Voua va plac tatuajele?

 

Sursa foto: Dailymail, Latinpost, Brunchnews