fbpx

17391870_10212239342042409_1560464685_n

Desi prima impresie, in ceea ce priveste stilul, atunci cand cunoastem o persoana, ne-o facem dupa ce analizam bine tinuta si eventual… felul in care si-a aranjat parul, unghiile sunt extrem de importante si ele. Daca uitam sa le ingrijim, putem ruina complet o tinuta frumoasa.

foto 10

foto 9

Mai mult decat atat, o manichiura perfecta… poate impresiona oricand un barbat. Mai ales in ultima vreme, cand domnii au inceput sa fie din ce in ce mai atenti la aceste detalii. Cu aceasta ocazie, Top Line aduce in atentia publicului formulele Gelish, dezvoltate de catre tehnicieni pasionati in obtinerea celor mai avansate rezultate in manichiura profesionala. Daca sunteti adeptele unei manichiuri realizate cu lac semi-permanent, puteti apela cu usurinta la aceasta varianta, care este chiar sinonima si rezista pe unghii pana la 3 saptamani.

foto 8
In cazul in care preferati varianta clasica, Morgan Taylor vine in intampinarea voastra, cu un echivalent al Gelish-ului. Acesta contine atat o baza, cat si un top cu tehnologie avansata, care ii prelungeste rezistenta pana la 10 zile.

foto 2

Variante exista si sunt multe… Cert este ca trebuie sa aveti mereu grija atat la manichiura, cat si la pedichiura, pentru a completa o tinuta perfecta.

Fa-ti rezervele pentru o manichiura perfecta. Intra AICI: http://www.topline.ro/locatii-magazine

 

Sursa foto: Vogue, Popsugar