fbpx
Despre brandul Guerlain si ,,guerlaniada” prezenta in majoritatea creatiilor sale, nu are rost sa mai adaug nimic. Istoria vorbeste de la sine. TOT ceea ce credeam eu despre un parfum Chypre s-a modificat instant dupa Mitsouko. Nu are sens sa mai adaug ca este cu totul altceva decât imi imaginam.
1311844926Ingrid Bergman

Ingrid Bergman era fascinata de acest parfum si o “purtatoare” fidela. Poate nu intamplator, fiica sa, Isabella Rossellini, isi infiinta in 1995 propria companie producatoare de parfumuri.

Vintage? Oh da! Dar vintage pentru hipsteri nu pentru old ladies! Un parfum pentru artisti, pentru excentrici…poate putin neintelesi! Debuteaza citric, cu un amalgam de note acrisoare. In debut apar si note lemnose, note ce imi amintesc de Guerlain-urile masculine. Poate de Habit Rouge- o alta creatie de exceptie, dar despre ea poate mai tarziu… Asadar un vintage de excepție. Rand pe rand apar note noi (simt iasomie si condimente, insa nu regasesc trandafirul, ceea ce ma bucura) note care il rotunjesc, care ii creeaza persoalitatea distincta. Finalul este fara doar si poate fructat matur. Piersica ramane in prim plan alaturi de lichen, amestecul fiind usor sapunos, insa de mare clasa. L-am pulverizat la distanta de 15 minute pe o mana si apoi pe cealalta pentru o comparatie mai buna. Este incredibil cum se transforma si cum ramane. Este un drum lung si întortocheat.

Jean-Harlow-classic-movies-6205627-600-761

Jean Harlow – adora Mitsouko insa leenda nu se opreste aici… Primul sau sot, Paul Bern avea sa fie gasit mort la doar o saptamana dupa nunta. Corpul si hainele sale erau umede si imbibate in Mitsouko.
Purtatoarea: Aparente inselatoare. O veritabila fllaper girl contemporana, cu o poveste mai mult decat interesanta in spate. Citind printre randuri, lucrurile sunt cu mult mai frumoase!
Locatia: ei bine…locatia nu conteaza. It’s all about attitude! MUST: o piesa vintage pentru completare!
Longevitate…peste 10 ore.
Siaj: opulent in prima ora de la pulverizare.
Apoi se mai cuminteste.
LOVE IT or HATE IT, dar MITSOUKO nu te va lasa niciodata indiferent!
Nous jouerons la prochaine fois!