fbpx

“Pui accent pe imaginea ta?
Vrei sa faci shopping exclusivist care sa starneasca invidia tuturor?
Insa timpul este scurt si limitat?
Ai nevoie de un Ghid ‘Personal’ de Shopping la Milano, capitala modei internationale!

Cristian S (www.milanoshoppingguide.com), rezident la Milano in ultimii 10 ani, absolvent al unor renumite cursuri de profil din Milano, acum ghidul tau de shopping, spune:

Profitand de perioada de reduceri ( de pe 6 ianuarie pana pe 6 martie ), si pentru a isi asigura un debut de succes, un nou templu al shopping-ului si-a deschis portile in inima capitalei modei, Milano.
Concept Store Excelsior Milano, noua opera a colosului Grup Coin este situata intr-un ex cinema, complet restructurat, situat in Galleria del Corso, in centrul orasului Milano.
Proiectul arhitectonic al acestui inovativ templu al modei a fost creat de Jean Nouvel, are sapte etaje dintre care 2 la subsol, in intregime dedicat modei si luxului.

Brand-uri precum: Jimmy Choo, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Sergio Rossi, Pierre Hardy se incadreaza perfect sub conceptul de boutique.
Trebuie sa recunosc ca de-abia astept sa vad expresia pe chipul clientelor mele in fata acestei noi provocari!

FUNNY SHOPPING TALE:

Am însotit odata o fiinţă feminină, vă jur, absolut aristocratică. S-a prezentat însoţită de soţul ei, un domn impecabil si el. Vreo 2 ore, totul a decurs O.K., dar venea mereu un moment-cheie care se sfârşea cam ciudat. Doamna ne punea să “votăm” pentru o ţinută sau alta- vot secret!- scriam pe niste foi de agenda şi le înmânam maestrei, care, după ce analiza şi sfaturile noastre , în general punea hainele la loc…
Eu, ce să zic…, noroc că i-a venit distinsului soţ ideea să fraudăm alegerile şi să “jucăm” amândoi, ba pe “calul”din dreapta, ba pe cel din stânga stimabilei, în ideea că accelerăm procesul de selecţie naturală…
Ce credeţi, a mers?
Desigur! doamna a început să ne inmaneze rapid pungi şi pachete cu pretioasele achizitii.
Şi totuşi…
Vă prezint un scurt schimb de replici între cei doi soţi care a avut loc , vă jur, cu aerul cel mai aristocratic cu putinţă:
-” Păi ce faci dragă, din recomandările noastre nu iei nimic? Păi, noi la ce le mai scriem aici?
– Dragule, mă ajutaţi enorm, merge ca unsă treaba, voi detectaţi din ce în ce mai precis ce NU trebuie să-mi iau… sau să-mi iei, mă rog…:))”

FLAPPER GIRL SAYS: DEFINITELY ON MY MUST SEE LIST!