fbpx

balan

Andreea Balan este anul acesta… un sexi, alb, oxigenat si deloc isteric spiridus al lui Mos Craciun. Fireste, fiind an de criza, spiridusii sunt nevoiti sa renunte la uniformele lor traditionale si sa se afiseze public in aceste furouri prost croite, ieftine si de prost gust. UPDATE: un conflict major s-a iscat la Polul Nord, intre echipele de interventie ale Zanei Maseluta, trupa lui Mos Ene si spiridusii lui Mos Craciun, pentru suprematia purtarii celei mai urate uniforme de Craciun. Elanul Ghita prevede un sfarsit tragic. Si Dinamo a castigat campionatul!

britney

Britney Spears doreste sa isi recupeze tinuta de alta data. Nu de alta, dar doreste si ea sa se inroleze spiridus la anul, iar criteriile de selectie, asa cum stim, sunt unele draconice. Britney s-a gandit, asadar, sa il pacaleasca pe Mos cu o poza ceva mai veche, de prin preistoria carierei sale in muzica pop, insa, noi stim mai bine. Cum sa treaca Mosul peste acei chiloti odiosi? Bravo, nu ai stil!

kardashian

Din jumatatea mai imbracata a familiei Kardashian, astazi v-o prezentam pe Kourtney, intr-o ipostaza aproape Hitchcock-iana, dar Hitchcock-quesca purtand, surpriza, una dintre maletele Andreei, de la Bravo ai Stil! Nu se stie cum a reactionat Andreea la aflarea acestei vesti, insa Cristina Mihaela a luat deja atitudine, organizand un protest spontan.

bianca

O fi frig in apartamentul Biancai Dragusanu? Asa se pare, din moment ce sus-numita a ales sa se pozeze in trei vulpi jupuite in propria sufragerie, probabil. Rugam pe aceasta cale furnizorul RADET sa urgenteze solutionarea cererii Biancai si vom initia chiar si o petitie in acest sens, cu un cont special deschis pentru donatii. Va asteptam pe toti pe: caldurapentrupitipoance.com!

 

Sursa foto: Instagram