fbpx

Anamaria Prodan se relaxează. Domniței îi place tare mult relaxarea, chiar dacă nu prea are parte de ea. Măcar unii să aibă timp și de momente de răsfăț, pentru că ceilalți ni le facem singuri.

Cabral nu știe ce mașină să-și ia. Hmmm, galben, orange, alb… Dumnezeule, cine s-ar putea hotărî?

Delia arată al naibi de bine, mai ales în ultimul timp. Ador această combinație, chiar dacă pălăria nu este neapărat potrivită statutului ei, dându-i un aer ușor ridicol, dar, hei, atunci când ești performer îți poți permite cam orice.

Dorian Popa este tatuat din cap până în picioare. Niciodată nu am înțeles aceste tatuaje. Oare nu te saturi la un moment dat de ele. Dacă într-o bună zi o să vrei un alt tatuaj ce se întâmplă și dacă într-o zi o să vrei să nu mai ai tatuaje, ce se întâmplă? Cred că o să mă abțin pentru moment de la aceste artificii. Trebuie să recunosc că pe el îl prinde.

Smiley stă și contemplează postura de viitor tătic sau așa se aude prin târg. Gina fiind ”suspectă” de o sarcină interesantă. Trebuie să recunoaștem că nu-i stă rău… Mă rog, poate totuși un așternut ceva mai fancy!

 

Sore apare într-o campanie controversată la mobilier Ikea. Piesa este una interesantă, recunosc, de ce nu?

Aaaa… la final, era să uit. Domnița de Alba a fost ”tocată” de către Elevii Școlii de Modeling by Lorand Coza din Baia Mare. Taaareeee-s curioasă să văd dacă frumos sau urât!

Hmmm….