fbpx

Mădălina Ghenea vrea să îmblânzească un tigru. Nu sunt sigură dacă, îmbrăcată așa, va avea succes. Mă rog!

Anamaria Prodan este grasă și frumoasă și mândră de corpul ei. Glumesc. Anamaria arată perfect și este foarte conștientă de asta. Îmi place că nu promovează o siluetă mult prea subțiată și îmi place naturalețea ei. Bravo, Anamaria!

Alina Eremia a dat în mintea copiilor și a fetițelor cu două chiftele în cap. Super! Ce să zic. Nu prea-mi place mie mâncarea și nu, nu prea te prinde acest look.

Sore este plictisitoare în această fotografie, care nu înțeleg ce vrea să simbolizeze. Poate că nu pot pătrunde eu tainele fotografiei și profunzimea mesajului.

Dar totuși nu este chiar atât de plictisitoare cum este Dana Rogoz în ipostaza tolănită pe canapea sorbind o cafea proastă. Cafeaua nu știm dacă este neapărat foarte proastă, dar outfitul nu este, cu siguranță, de ”Bravo, ai stil!”.

 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt foarte fericiți în viața lor de familie. Poate câteodată o pauză îi prinde bine oricui sau, cum ar spune o vorbă, ”Cine are
copii sa-i trăiască, cine, nu, să nu-și dorească.

Așa cum nici Ruby nu-și dorește deocamdată un copil, preferând compania unei mâțe comune. Păi, bine măi Ruby, nu puteai să-ți cumperi și tu una de ”brand”? By the way, drăguță mâța! Zgârie rău când stingi lumina?

Revenind la copii. Iată că recordul pentru cel mai de prost gust tort făcut vreodată îi revine Elenei Gheorghe care a reușit performanța de a avea un tort inutil de
înalt, probabil cu vreo 5 etaje false. Oricum tânăra mămică nu arată rău, deloc. O așteptăm cu un single. Oare, pe când?

Și, pentru că orice bărbat, înainte de a se nenoroci pe viață (a se căsători), are o singură mare iubire, Dorian Popa ne ilustrează perfect dragoste pentru bolidul pe care îl conduce. Eu nu mă pricep la mașini și sinceră să fiu prefer BMW, dar observ o ușoară schimbare în abordarea stilistică a lui Dorian, ceea ce nu poate fi decât de bine.

Alex Velea și Connect-R își amintesc de vremurile când îți petreceau ținerețile în bucătărie, lângă termopan, la bustul gol. Eheiii… și ce vremuri! Acum nu că m-aș
aventura într-o analiză stilistică pentru că:

1. Nu ar fi cazul.
2. Nu ar fi interesant
și
3. Soarele răsare și mâine,

dar regăsesc așa, ceva, din nostalgia vremurilor lor de tovărășie la catarame mai mult sau mai puțin urâte, și parcă ceva îmi spune că pe fundal cânta o melodie a lui Liviu Vârciu. Aveți vreo sugestie, care ar putea fi?

Aștept răspunsul vostru pentru că este evident că pe Delia o doare în cot de tot ce se întâmplă în țară și, în general, și nu că nu aș fi de acord cu ea, mai ales în acest peisaj superb. Way to go, Delia!

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba