fbpx

15205542_10211099353783415_1242758360_o

Domnita de Alba poarta Iulia Albu pentru ca… poate!

 

delia

Delia isi schimba parul dar naravul ba! Fireste ca nu as mai vedea viata la fel, intr-o lume perfecta, o Delia cuminte, rastignita constiincios intr-un pulover de mamaita, cu basma pe cap. Delia experimenteaza, chiar daca uneori nu ii iese, insa felul in care o face… este unul placut si amuzant, motiv pentru care publicul ei ii urmareste postarile cu interes si cumpara infocat bilete la toate spectacolele pe care le sustine. Cu siguranta Delia este un performer care isi respecta publicul, motiv pentru care noua… Delia ne place 🙂

ghenea

Ce frumos… Madalina Ghenea si-a facut o poza dansand in ploaie, cu iubitul ei. Da, da, ati auzit bine. Este INCA acelasi! Ador aceste momente intime pe care Madalina le impartaseste tot timpul cu noi. Aproape ca am varsat o lacrima. Dar nu… imi intrase doar ceva in ochi :))

lima

Adriana Lima il arde in flacari pe Lewis Hamilton, sau il coace la abur mic… dupa caz. Nu putem decat sa ne bucuram si sa asteptam cu interes noua campanie pe care o filmeaza.

hadid

Gigi Hadid imi devine brusc simpatica, desi are cea mai urata manichiura inventata vreodata si o rochie Versace. Este cunoscuta aversiunea mea pentru acest brand. De ce am devenit brusc fanul ei nr 1? Vedeti mai jos:

PAM PAM!

zavo

Oana zavoranu si sotul sunt fericiti peste tot. Si in ganduri, si in simtiri, si calare, si pe jos, si in lift, si in bucatarie 🙂 Sa fie intr-un ceas bun!

 

 

Sursa foto: Instagram