fbpx

Miercurea neagră cu Iulia Albu

Ieri a fost marțea neagră pe toată linia și cu toate cele trei ceasuri rele. Nu ar fi prima oară când postez acest articol miercurea, dar pentru că nu îmi place denumirea miercurea roz, rămânem la tradiționalul care ne-a consacrat. Iată așadar: marțeaaaa neagrăăăă cu Iuliaaaaa Albuuuu!

Andreea Bălan, această Wonder Woman a muzicii românești, încearcă cu disperare să se agațe de o imagine existentă, firește, doar în capul ei, de divă ”cu stil”. Nedorind să aflu în mod particular ce are Andreea Bălan între urechi, vom trece ca atare peste această apariție chixo-comică a chanteuzei.

O imagine rară cu Antonia, alături de mama ei, amândouă purtând Dolce & Gabbana (sper!). Frumos, curat, decent! Aproape că mi se face și mie dor de mama… Bravo, ai stil, Antonia!

Culmea endorsementului în blogging-ul românesc este eșezarea cu fundul pe produsul endorsat. Din orice poziție, la 30, 90, 180 și inevitabil, 360 grade, Laura Cosoi arată la fel de banal și plictisitor. O pereche de umblători urâței, o buclă lejeră spre nepieptănată și o privire suavă îndreptată înspre… în jos, în linie exactă cu interesul nostru pentru personaj, în sine. Da… nu! Ceva superb!

Anamaria Prodan îmi place din ce în ce mai mult! Chiar și așa… lady like, o imagine total nouă pentru impresară. Trebuie să o scot la o cafea!

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba