fbpx

Loredana, natura vie înțepenită în rapiță. Botoxul este o substanță minunată care, injectată, vă poate conserva trăsăturile relaxat între 6 luni și un an. Rapița… mai puțin.

Dana Rogoz s-a pozat cu țucalul în cap. Intenția ei a fost aceea de a promova o producție HBO, reușind pe această cale una dintre cele mai neinspirate campanii finanțate vreodată de brand. Sau, cel puțin, asta înțelegem din htag-urile pe care distinsa le-a atașat. Există și modalități mai oneste și mai profitabile de a promova un brand, dar mărturisesc că la asta cu țucalul nu m-aș fi gândit nici eu. În altă ordine de idei, domnișoara se poate spăla cu aceste imagini fix pe cap ca și brandul în cauză, de altfel.

Lora trage la Pește. Lora se propune pe cant și cu posteriorul la vedere. Fundul în sine nu mă deranjează. Mă deranjează, însă, poziția aterizată semideschis, alunecândă într-o parte. În rest, îi pot ura doar fir întins și succes la pescuit.

În ajutorul colegei sale sare și Giulia cu o plasă de pescuit mai ieftinuță și cam nepotrivită, pe care a accesorizat-o cu o borsetă mai potrivită cuiva care conduce un TIR decât cuiva cu pretenții de influencer. Sper ca găurile din plasă să nu fie prea mari, nu mi-aș dori să piardă lostrița.

La Iulia Albu in Bucătărie | Ep.5 este pe YOUTUBE. Urmărește-l AICI.