fbpx

 

Iulia Albu purtand ochelari de soare Dior Color Quake Sunglasses (Shades Originators)

Iulia Albu wearing Dior Color Quake sunglasses

Știu, știu, le-ați auzit deja pe toate! Ochelarii de soare sunt doar pentru vară, ochelarii de soare unisex se poartă doar la ținute sport, ochelarii de soare prețioși sunt doar cei cu cristale, bla, bli, bla… Dar haideți să începem cu începutul:

  1. Ochelarii de soare sunt sau nu sunt pentru mirese? Da, sunt si pentru mirese. Nu, ochelarii de soare pentru nuntă nu trebuie să fie cu rame albe sau neapărat prețioase, așa cum nici toate rochiile de mireasă nu trebuie să fie de prințese.

Gândește-te așa, pe lângă avantajul de a avea câteva fotografii memorabile “making of”, scapi și de stresul fotografiilor eșuate în care apari cu ochii întredeschiși într-o încercare disperată dar futilă de a scăpa de roazele soarelui prea puternic.

Unisex, prețios sau clasic, alegerea îți aparține. Nu încerca însă să supraasortezi sau să îi porți în biserică. Nu ar fi un gest foarte stylish, Doamne ferește!

  1. Orice vezi promovat de o celebritate îți vine sigur și ție. WRONG! Fizionomiile diferă, la fel și stilurile și gusturile. Nu alege o pereche de ochelari de soare doar pentru că trei reviste glossy îți spun că trebuie să o faci. Ochelarii de soare sunt un item ce trebuie privit ca o investiție și o opțiune extrem de personală. Niciodată să nu îți cumperi ochelarii din magazine “mass market” sau mai rau, de gablonțuri și agrafe. Imaginează-ți cum ar fi să îți cumperi pantofi de seară de la un magazin care vinde mezeluri.

Acum vizualizează o pereche de ochelari pe care o porți purta ani la rândul fără să se demodeze și fără să-și piardă valoarea. Dacă asta este ceea ce îți dorești, investește într-o pereche de ochelari de brand pe care să o achiziționezi dintr-un magazin specializat și DOAR DUPĂ ce te-ai convins de autenticitatea produsului.

  1. Ochelarii unisex sunt doar pentru bărbați sau ținute sport. NOT! Ochelarii de soare unisex sunt exact pentru femei stilate, sigure pe propria forță de seducție, care îi port transorma într-un ITEM extrem de puternic chiar și atunci când poartă cea mai elegantă rochie de seară.

Nu vă voi vinde gogoși , în primul rând pentru că sunt la dietă și în al doilea rând pentru că nu vă pot minți! NU ORICE FEMEIE poate purta ACUM acest tip de ochelari. Cu puțin antrenament însă și cu oarece perseverență, Domnița vă va învăța cum să fiți ACEA femeie.

-Cumpără-ti piese pentru tine,  nu pentru alții! Să fim serioși, afirmarea statutului nu are legătură STRICT cu piesele pe care le afișezi.

-Nu spune niciodată “nu”! Asta nu inseamnă să spui intodeauna “DA”, dar hai să începem cu un neutru “POATE”.

-Nu cere părerea prietenelor! Majoritatea oricum te invidiază în secret și nu au nicio intenție să iasă în oraș cu cineva care atrage atenția mai mult decât ele. Pentru asta nu ar trebui să fii confortabilă în grupuri de conjunctură.

-Ready, Steady, Accessorize, GO!

Până data viitoare vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba