fbpx

 

Lidia Buble … plina de buble?!?

lidia buble cu camasa atarnata

Lidiei Buble îi place pe lung! Nu că ar fi o mare problemă, însă, în general, când ești minionă și porți colanți care crează iluzia optică de nuditate atunci când nu este cazul, și îți mai și atârnă anumite lucruri in parti anatomice necorespunzătoare, se cheama că ai nevoie urgentă de un stilist! Are si atârnarea rostul ei pe lumea asta!
Nu Lidia, nu semeni cu Delia deloc, așa cum nici Delia nu seamănă cu mine!
Eu zic să se rezume fiecare la propriile aptitudini stilistice in cazul tau, momentan, mai SUB 2 decât peste!

Chef Cătălin Scarlatescu – Bucurii lungi si vinovate

chef scarlatescu cu pufuleti la ChisinauIată că Chef Scarlatescu vine cu o propunere interesantă pentru tinuta Lidiei, și anume, pufuleți, tot pe lung firește, căci mie imi plac pufuleții și pe lung și pe lat, dar mai ales cu zahăr cum sunt cei de la Chișinău #adorbomboanelebucuria

Gina Pistol is Smiling!

gina pistol poza cu smiley
Într-un un final a apărut și poza oficială în care Smiley o ține in brațe pe Gina Pistol!

Să ne bucurăm pentru ei, zic, și pentru simțul umorului al Ginuței pe careeee.. pe care… o redescopăr din ce in ce mai  surprinzătoare!

Anda Adam – go big or come home!

anda adam cu ananas
Încă o propunere interesantă pentru Lidia Buble, dar ceva mai grasă de data aceasta, vine de la Anda Adam, în forma unui… ananas. Anda Adam inca nu a înțeles că ananasul se poartă PE CAP! nu în brațe! Sunt sigură că se descurcă ceva mai bine cu pepenii , asta firește, dacă am putea trece peste funda de Minnie Mouse pe anabolizante de pe sau din C.A.P?

 

 

Bucatarie Nolte Home Studio Discount