fbpx

Așa cum era de așteptat, sau nu, iată că Dorian Popa influențează o gamă momentan limitată de personaje instagramiste. Cel mai clar exemplu fiind tovarășa Anda Adam care a simțit, în semn de solidaritate cu “Mister Hâtz”, să se pozeze într-o ipostază similară. Am o veste tristă: “O putea fata” dar Dorian Popa îți dă “Panda Madame” !

În caz că vă era dor de Andreea Bălan…


Chiar mă gândeam când voi vedea pe Instagramul Andreei Bălan, cum fac copiii ei “caca, maka, paka, papa” că doar cine a mai văzut copii care fac așa ceva, căci nu este ca și cum mai există și alte femei care au născut vreodată în România. Andreea, să știi că eu sunt de partea ta și nu plec urechea la zvonurile răutăcioase care spun că tu ai putut să urci pe scenă la două luni după SCR, strict pe barter. Chiar, oare ce au vrut să zică?

Apropos, tot prost îmbrăcată ești!

“Mă-ta” are mereu cratimă!

 

Oricât de mult mi-ar plăcea mie Delia, și îmi place, credeți-mă, nu consider potrivită afișarea pe o rețea de socializare a mesajului “semi beat, semi treaz, semi high” mai ales în contextul evenimentelor recente și a problemei reale care este consumul de substanțe interzise în rândul adolescenților, o mare parte dintre care o urmăresc, cu siguranță. Ador în schimb postarea cu cele patru tricouri.By the way Delia, eu am ghicit, să știi! Zic să ne întâlnim la mijloc, iar tu să arhivezi postarea semi inspirată! Ce zici?

Și totuși, avem dive!


Adelina Chivu promovează un stil de viață sănătos, iar asta ne place. La fel cum ne place și ne surprinde talentul la desen al Anei Ularu. Eu una chiar nu mă așteptam! Bravo fetelor, țineți-o tot așa!

Nimic nu se pierde, totul se transformă


Nu știu dacă știați, însă Marius Tucă este din nou pe sticlă. Eu una salut această revenire chiar dacă, recunosc abia acum am aflat. Long time no see!

Ne vedem pe PRO TV


Va anunț pe această cale că inițiativă noastră “salvati liftul lui Bendeac” a dat roade! Doritorii, haterii sau pur și simplu curioșii, pot în continuare da like, emoji, comment și eventual follow/unfollow pe pagina @jurnalul_unui_burlac, firește, nu sâmbătă de la 20:00 când, evident, toată lumea se va uita pe PROTV la Curierul 3.

 

Vă pupă cu drag si drac,

Domnița de Alba