fbpx

În noul episod “Marțea neagră cu Iulia Albu”, Domnița de Alba te invită să joci oglinda, lustra și paloșul cu ea, Dan Capatos, Anda Adam și Smiley.

Episodul 1: Cu și fără pal(t)oș, de Capatos

Dan Capatos s-a pozat cu iguana în mână

Dan Capatos
Sursa foto: instagram

Dan Capatos o arde excentric. #mielucuonara (așa este contul prezentatorului pe Instagram) îmi aduce foarte bine aminte, în cea de-a doua imagine în care ține o iguană în mână, de Dan Negru.

Lighioana nu pare foarte încântată de faptul că e ținută în brațe, dar, pe de altă parte, nici Dan nu pare extrem de relaxat în preajma ei.

Prefer ipostaza ratată “pirații din Caraibe” care însă are un touch funny. Way to go!

Episodul 2: Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai mare pițipoancă din țară?

Anda Adam s-a pozat cu țigara în gură

Anda Adam
Sursa foto: Instagram

Anda Adam se vrea stilată. Cam cu orice preț. Fie el mic sau mare. Sau mic.

Varianta ceva mai accesibilă a celebrelor costume purtate de artiștii internaționali de renume, salopeta pe care o poartă Anda Adam are totuși plusul de a se combina fericit cu codițele împletite și cu acea nuanță de albastru. Aproape că nu o credeam în stare pe Anda Adam de o combinație atât de simplu – complicată.

Eram ironică? Nu știu..

Știu însă că atunci când te pozezi cu o țigară în mână, fie o faci pentru a stârni un val de controverse care ar fi un lucru pozitiv pentru engagementul oricărui cont de Instagram, fie o faci pentru că pur și simplu nu-ți dai seama. Dacă totuși îți dai seama pe ultima sută de metri și pui în descrierea fotografiei: “țigara este doar pentru fotografie”, transmiți însă un mesaj simplu. Cam cât de simplu? Cam cât de evident ar putea fi faptul că folosești un simbol negativ doar pentru publicitate… Thumbs down for P-ANDA!

Episodul 3: Cine-a pus jacheta-n cui?

Smiley se pozează în diferite ipostaze

Smiley
Sursa foto: Instagram

Smiley Omul  este un om ca noi toți. Are zile în care își spală singur parbrizul mașinii, zile în care încearcă să mediteze și nu reușește, și zile în care spânzură pur și simplu de un candelabru. Mai rău este cu zilele în care decide să poarte aceste sacouri atroce pe care Dumnezeau știe cine i le-a recomandat. Definitely a no, no.

Propun ca de fiecare dată când le poartă, 5% din cei 1 milion de followers să-l întrebe:  “De unde vii la ora asta, pe unde ai umblat? Vii cu haina șifonată și cu părul deranjat?”

Care din cele 3 comentarii ți-a plăcut cel mai mult? 

 

Va pupă cu drac și drag,

Domnița de Alba.

sticle vitamin aqua Iulia Albu