fbpx

În noul episod “Marțea Neagră cu Iulia Albu” vorbim despre apariția Oanei Roman de “Haloween”, Inna și masca ei, Adelina Pestrițu și blănurile ei și… Oana Zăvoranu.

Are mama o maimuță frumușică foc, are mama o măscuță bună de pus pe foc!

Inna s-a pozat cu o mască pe cap

Inna
Sursa Foto: Instagram

Innei îi stă foarte bine în negru. Și, deși nu mi-aș fi imaginat-o cu această coafură, trebuie să recunosc că nu îi șade rău deloc. Sper că nu este o costumație de Halloween, nu de alta, dar nu ar avea nicio legătură cu sărbătoarea în sine și ar fi jenant ca Inna să nu știe acest lucru. Poate are doar un stilist prost sau… mai mulți.  Nu-i nimic. Nimic din ce un om de imagine, capabil, nu ar putea rezolva. #cinefacepozacumaimuta #innuta

“Haolooo””, vine “Haolween-ul”

Oana Roman și fetița ei s-au pregătit de Halloween

Oana Roman
Sursa Foto: Instagram

Oana Roman insistă. Degeaba. Există o singură persoană care ar putea purta acea plasă de țânțari și anume “omul-șervețel” din clătita cu nuttela/aka plăcinta de dovleac… la naiba, nu mai înțeleg nimic!

Dar chiar și el ar avea o problemă spinoasă de rezolvat dacă s-ar hotărî să o poarte. Totuși, cum hainele nu sunt totul în viață, și chiar și “omul de șervețel” are și el mândria lui, iată că aflăm, pe această cale, că firma de curățătorie care îi face curat Oanei Roman… a luat un premiu de excelență. Wtf?! Noroc că vine “Haolween-ul” și le spăla el pe toate.

Dar micul… cât este micul?

Adelina Pestrițu poartă blănuri

Adelina Pestrițu
Sursa Foto: Instagram

Adelina Pestrițu a găsit o modalitate ingenioasă de a-și procura blănuri. Și apoi, nah, când ai o mașină așa de mare… și muncită cu sudoarea frunții… nu e cazul să-ți faci procese de conștiință că mai “accidentezi” câte un vizon din când în când. Și dacă tot l-ai “accidentat”, măcar să-i păstrezi vie amintirea pentru că nimic nu se compară cu o fleică “curățată” conștiincios, nu-i așa?

Nu sunt foarte sigură ce caută perdeaua în context, dar dacă îi place până și Mihaelei Rădulescu, altă nostalgică a vizoanelor “pierdute”…. ce putem noi spune?… Și, ca să concluzionăm, nu știu a ce miroase Adelina Pestrițu, dar “mortăciunea” de pe umar arată al naibii de similar unui sconcs. Dar să nu intrăm în detalii parfumate

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și o mulțime de fotografi

Oana Zăvoranu
Sursa Foto: Instagram

 

Oanei Zăvoranu nu-i place mulțimea, dar nici nu o deranjează.

Nici nouă. Și gata.

Uneori, lucrurile simple trebuie lăsate așa. Dar mai bine vedeți exact despre ce este vorba in proaspătul episod al cooking show-ului filmat în propria-mi bucătărie!

– Neclarități?

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba