fbpx

Ediția de azi, Marțea neagră cu Iulia Albu, începe cu Delia, căreia îi place “pe natural”, continuă cu Monica Bârlădeanu și pălăriile ei, și încheie cu Andreea Marin “surprinsă” cu pătrunjelul între dinți.

Episodul 1: Deliei îi place “pe natural”.

Delia și Antonia au pozat fără make-up

Delia și Antonia
Sursa foto: Instagram

Și nouă ne place… fără! Filtru, that is.

Deocamdată Delia este singura care a făcut-o. Adică, fără filtru, mai exact. Nu că ne-ar displăcea Antonia, dar o preferăm pe cea dintâi, și ne place mult și Despablito feat. Grasu XXL. #hairamaicudelia #ceareea

Episodul 2: Există 3 lucruri pe care o femeie poate să le facă din nimic: o pălărie, o salată și o ceartă între soți (Mark Twain) sau o mare varză din toate 3 (Domnița de Albă)

Monica Bârlădeanu adoră să poarte pălării

Monica Bârlădeanu
Sursa foto: Instagram, Viva

Monica Bârlădeanu are două pălării urâte pe care le poartă prost. Practic instagramul Monicăi este plin de postări cu pălăria albă, neagră, cu pană, fără pană și una singură fără, fiind probabil păcălită de stylist că se făceau probe de lumină.

Cu siguranță în cadrul imediat următor, care, evident, nu a fost publicat pe copertă Revistei Viva însă, pălăria a revenit irefutabil. Apropos, am auzit că Bobby Păunescu este din nou liber. 😉

Revenind însă la subiectul nostru, cineva ar trebui să dea foc colecției de pălării a Monicăi Bârlădeanu. De preferat într-un cadru izolat și controlat. Nu de alta, dar este păcat ca o fată atât de frumoasă să se acopere cu pălării atât de urâte. Sau mă rog…

Episodul 3:  Cât e lelea de frumoasă, tot a pătrunjel “miroasă”

Bromania și Andreea Marin cu pătrunjelul în dinți

Bromania și Andreea Marin cu pătrunjelul în dinți
Sursa foto: Instagram, cancan.ro

Bromania o targhetează pe Andreea Marin în deja clasicul “ți-am prins pătrunjel în dinți”. Ne cerem scuze anticipat dacă fosta “Zâna” “purta” leuștean în loc de pătrunjel, însă pentru economia textului și a sănătății noastre mintale vom prezuma pătrunjelul ad-hoc.

Mult mai celebru pe rețelele de socializare, cu aproximativ 822k followers, Matei Dima, alias Bromania, reușește o parodie de zile mari la adresă “Zânei”.

Totuși, mie tot Bendeac îmi place mai mult.

Voi ce parere aveți?

 

Vă pupă cu drac si drag

Domnița de Alba.

Franke bucatarii inteligente si electrocasnice premium