fbpx

 

Lidia Buble și chiloții din dulap

Atunci când vrei să te pozezi în chiloți o poți face cu ei pe tine sau cu ei … în dulap. Nu știu unde sunt chiloții Lidiei Buble, dar, cu siguranță, o fotografie de asemenea “calibru” nu face cinste unei domnișoare care se pretinde cu stil.

Mai depinde și de calibre în general…

Ale chiloților, firește!

Brigitte Năstase, a rămas și ea șocată de calibru. Nu știu dacă al chiloților Lidiei Buble sau al provocărilor pe care le are de depășit la “Ferma – un nou inceput” Important este că Brigitte este corespunzător îmbrăcată, fără machiaj strident, chiar dacă nu ne prea dăm seamă după expresie, ce se întâmplă.

Roxana Vrancea îi urează la mulți ani colegului Cătălin Măruță. În general nu este frumos să întrebi peștele cât costă pepenii, dar Roxana este o fată cu simțul umorului și sigur nu se va supăra. Nu este așa, Roxana? Pentru cine nu înțelege, să ia cu puțină lămâie!

 

Andreea Marin a devenit “influensăriță”. Parcă o văd pe Raicu și stilul ei de viață sănătos, pentru care merită aplauze, apropos, mai puțin în croissantele decongelate, sticla de la Ikea și ridichia cu ceapă #winterdreamcucraci. Parcă …

Între timp Mihaela Rădulescu da lovitură cu Fermă la PROTV un proiect de anvergură ce cu siguranță nu îi va cădea bien “rivalei sale”

Nu știu cum se pupa Chanel – ul cu viață la țara, dar cu siguranță vom află asta în zilele următoare. #staytuned