fbpx

iulia 1

Domnita de Alba poarta rochie Max Mara, pantofi Cavalli si ochelari Prada, pentru ca… poate! 🙂

Madalina Ghenea are o relatie de mai bine de patru luni cu, ATENTIE!, acelasi barbat. Ei bine da, asta chiar este o stire de prima pagina.

gheneeeaaa

Madalina Ghenea este o femeie foarte frumoasa, atat de frumoasa incat mici ea nu se mai recunoaste cand se uita in oglinda.

balan marin colaj

Aproape ca imi rasuna in minte vorbele Andreei Balan, care incerca sa justifice augmentarea subita a bustului sau, prin consumul iresponsabil de patrunjel si morcovi. Dar zic sa nu vorbim acum de patrunjel, ca iar imi amintesc de Andreea Marin, cu infama verzitura intre dinti.

jessica 1

Exista si posturi mai nefericite in care te poti regasi in cautarea selfie-ului perfect, insa cu siguranta… Sarah Jessica Parker se claseaza pe un loc fruntas in topul pozitiilor extreme de verificare a Instagramului.

jessica 2

Pont: pozitia ghebosat-scremut, pastrati-o mai degraba pentru momentele in care pana si imparatul vrea sa fie singur. De asemenea, pozitia babuin incruntat este una de evitat cu toate ca, sincer, marturisesc ca este chiar probabil ca majoritatea sa ne regasim in aceasta postura, cel putin o data pe saptamana.

chrissy 1

All of John Legend loves all of Chrissy Teigen. Tot, pe de-a intregul si in deplinatatea golului, pardon… nudului. Fireste ca imaginea este cromatic instabila, nuanta fotoliului facand nota discordanta cu cea a perdelei. Dumnezeule! doar un 5 la suta rosu ar putea salva aceasta compozitie, ceea ce ne face sa ne intrebam: unde tine Teigen ascunsa rosia in cauza?!

kylie 1

Un exemplu clar de cum o pereche de pantofi Valentino pot salva orice tinuta! Numai ca in acest caz, pantofii Valentino sunt inlocuiti de un Land Rover. Fireste ca nici Land Rover-ul nu mai este ce a fost, in contextul in care in Romania, mai toate pitipoancele cu faima conduc unul. Dar Kylie Jenner este, nu-i asa, o fata saraca, modesta, de la care te-ai astepta oricand sa isi dea intalniri cu oameni cu un buget sub medie.

kylie 2

Trecand peste tinuta sofisticata, de o compozitie cvasi spectrala, Kylie Jenner este aceeasi fata simpla, imbracata intr-un tricou comun si cu radacinile nevopsite de aproape doua saptamani.

lindsay 1

Lindsay Lohan ne surprinde cu aparitiile sale recente in care nu este beata, arestata sau batuta. Doamne fereste de asa ceva, dar uite ca nici la Hollywood lucrurile nu stau alftel decat… peste tot. Nu as fi surprinsa sa o vad pe Lindsay sotie de congressman, imbracata regulementar, in deux-piece, inchis pana in gat si cu cate un copil gras si frumos atarnat de fiecare mana.

iulia 2

Domnita de Alba poarta rochie Max Mara, pantofi Cavalli si ochelari Prada, pentru ca… poate! 🙂

 

Sursa foto: Instagram, Just Jared, Vanity Fair, Cancan