fbpx

În episodul de astăzi din Marțea Neagră cu Iulia Albu avem următorii “candidați”: Anna Lesko, Lidia Buble, Connect-R, Ellie White și doamna Viorica Dăncilă.  

Anna Lesko o stoarce cel mai bine

 Anna Lesko, apariție de senzație lângă portocale imense

Anna Lesko
Sursa Foto: Instagram

Cum… ce anume? Portocala, firește. Nu înțeleg peruca de Ronald Mcdonald, dar portocala o înțeleg. Nu știu dacă Anna Lesko are de gând să spele sau nu portocala înainte să o stoarcă, însă cu siguranță mașina de spălat nu este întâmplător în cadru. Sau da? #mamamamaceteasstoarce #limoanata

Cât de mic e un cârnat mare?

 Lidia Buble la masă, are un platou cu brânză și diverse cărnuri

Lidia Buble
Sursa Foto: Instagram

Lidia Buble mănâncă o roșie. Acum… avem două variante: ori ei nu-i plac cârnații, dar nu cred, ori cârnații nu o plac pe ea. Judecând după carnea de pe platou, nici ei (cărnii-n.r.) nu cred că îi place pălăria. Ai grijă să nu sară! Apropo, sămânța pătează? (De roșie, firește, nebunilor!)

Atunci când Marțea Neagră îți scoate peri albi

Connect-R și-a pus o mască pe chip

Connect-R
Sursa Foto: Instagram

Connect-R s-a pregătit intens pentru Marțea Neagră și știa bine de ce. Lanțul de cocalar este un accesoriu cu valoare profundă și exploatat, în variantele lui mai bune, de mulți designeri internaționali. Dar cum să îți pui o mască cu cărbune pe față… cu acest lanț la gât? Recomand un choker cu perle și elemente art deco. Ne place Connect-R și simțul lui… al umorului.

Vine iarna, bine-mi pare, am calorifer în baie

Ellie White s-a pozat în baie

Ellie White
Sursa Foto: Instagram

Ellie White are o latură profund senzuală și feminină pe care n-aș fi vrut să mi-o demonstreze deasupra unui WC totuși. Un lucru este cert: din muzică nu se câștiga deloc rău, de unde și baia de serviciu.

Mie îmi place scurt. Amin

Viorică Dăncilă, la biserică

Viorică Dăncilă, la biserică
Sursa Foto: stirimondene.fanatik.ro

Aș dori să îi învederez doamnei Viorica Dăncilă că cizma înaltă, cu toc, nu se poartă în niciun caz la biserică sau, în cazul în care domnia ei poartă ciorapi 100 den cu pantof închis, cu toc, lucru de care nu pot fi sigură din cauza calității pozei, că… dacă dorește să ajungă la inima poporului, nu este necesar să se îmbrace de parcă ar merge cu metroul… nu atunci când te așteaptă șoferul cu limuzină în fața blocului. Mâneca paltonului este mult prea lungă, însă coafura îmi place în continuare.

 

 Ce părere aveți despre ținutele de astăzi?

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba.

 

sticle vitamin aqua Iulia Albu