fbpx

În noul episod Marțea neagră cu Iulia Albu discutăm despre miresuca Roxana Ciuhulescu, despre Corina Bud, Anna Lesko și Flavia Mihășan și calul ei.

Mândră-i tare mândra mea, ce-avuseși Doamne cu ea

Roxana Ciuhulescu, în rochie de mireasă la a doua nuntă

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit recent a doua oară
Sursa Foto: Facebook

 

Roxana Ciuhulescu – Întotdeauna am admirat perseverența și naivitatea femeilor care, la a doua, a cincea, a douăzecea căsătorie, se duc în fața preotului tot în rochie albă. Când prima oară ai dat-o în bară așa de grav și ai ocazia să-ți revii la a doua căsătorie…. să alegi acea voaletă sinistră… mi se pare trist!

Nici rochia nu este vreo minune a lumii, dar totuși ar fi putut face parte dintr-o apariție măcar decentă. Sincer, chiar nu înțeleg acea plasă de învelit florile, ieftină, sulemenită în cele 3 pene isterice care se ițesc din vârful capului stimabilei.

Aaaa…. Nu sunt pene! Este doar niște tul ieftin! Mă rog, știți că eu sunt cu găinile.

La o cafea cu “tini”

 Corina și Anna Lesko s-au pozat îmbrăcate în lenjerii intime

Corina (stânga) si Anna Lesko (dreapta)
Sursa Foto: Instagram

Deși mie îmi place Corina, cred că tura asta mai degrabă aș bea o cafea cu Anna Lesko. Adică, sincer, privind cele două imagini, voi ce ați face?

 

Superb, splendid, divin

Flavia Mihășan, călare pe cal

Flavia Mihășan
Sursa Foto: Instagram

Flavia Mihășan. Sunt atât de fericită când mi se întâmplă într-o zi de marți să văd ceva atât de simplu și atât de frumos în același timp, atât de elegant și atât de rafinat, încât chiar și eu, Iulia Albu, rămân fără cuvinte. Nu am ce comenta. Apariția este absolut superbă. Despre cal vorbesc, firește!

“Feișăn” este noul trend

 Diana Dumitrescu participă la multe evenimente

Diana Dumitrescu
Sursa Foto: Instagram

Diana Dumitrescu. Îmi place mult, dar mult, dar muuuuult de tot să văd cum aceste “influensărițe” se cred foarte fashion și încearcă tot felul de combinații din astea eliptice de stil, firește. Sunt siderată… Nu, sunt “sidefată”.

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

 

Bucatarie Nolte Discount