fbpx

Marțea neagră cu Iulia Albu despre ce și cum au purtat vedetele la Cerbul de Aur și nu numai. Astăzi vorbim despre ia Paulei Seling, ținuta artistei Nicole Scherzinger sau despre cum i-a dat Velea papucii… prost Antoniei.

Vine frigul, ce-o să fie, acoperă-ți, Nicole, fundul cu o ie!

Paula Seling si și Nicole Scherzinger pe scena la Cerbul de Aur

Paula Seling și Nicole Scherzinger
Sursa foto: wowbiz.ro

Paula Seling a bătut-o la fundul gol pe Nicole Scherzinger. Cum a fost posibil asta? Simplu! Artista internațională a avut o ținută jalnică… și o prezență jalnică… pe scenă. Ei bine, da, Paula Seling, una din cele mai prost îmbrăcate vedete din România, a reușit să o bată la fundul gol… la fundul sexy gol, adică.

Ia, nu mă mai obosesc sa văd dacă este autentică sau nu pentru că oricum nici măcar asta nu mai are vreo relevanță în acest context, combinată cu fusta lungă, au compus un outfit infinit mai reușit decât cel de pisicuță ieftin-porno pe care până și cele mai îndârjite pițipoance ar fi invidioase.

V-am spus eu? Eu vă spun mereu că româncele noastre sunt mai bune!

2 dive… 3 probleme

 

Loredana și Delia pe scena la Cerbul de Aur

Loredana vs. Delia
Sursa Foto: wowbiz.ro/Instagram

Un alt conflict de proporții la Cerbul de Aur: Delia vs. Loredana. Din cele spuse de Delia acest conflict pare a fi unul inventat. Oricum, între cele două, orgoliile vor fi mereu puternice, fie că o recunosc sau nu. Mie personal îmi plac amândouă, deși trebuie să recunosc că peste Loredana s-a așezat un pic praful. By the way… Embarazada en Costa Rica pentru cine știe.

Din păcate, Velea i-a dat papucii Antoniei… prost!

Antonia și Alex Velea îmbrăcați la patru ace

Antonia, Alex Velea și cei doi copii ai lor
Sursa Foto: Instagram

Antonia are o săptămâna ambiguă. Sigur, n-ai cum să comentezi o imagine de familie decât pozitiv… chiar dacă totuși aș fi fost mai fericită în lipsa acelor papuci de hotel pe care-i poartă… de un sinistru greu de imaginat. Nici măcar rochia foarte frumoasă și chipul luminos al Antoniei nu pot umbri acest detaliu dezastruos. Din fericire, lucrurile s-au mai spălat puțin cu apariția de la show-ul Tommy Hilfiger, unde Antonia și Alex au arătat impecabil.

Care din cele 3 episoade de astăzi v-a plăcut mai mult?

Va pupă cu drac și drag,

Domnița de Alba.

 

sticle vitamin aqua Iulia Albu