fbpx

Andreea Bănică, Oana Zăvoranu, Anca Serea, Oana Roman, Elena Gheorghe, Ana Gheorghe Pîrvulescu, sau Monica Anghel? Cine s-a îmbrăcat bine și cine a dat-o în bară? Află în noul episod Marțea Neagră cu Iulia Albu. 

Prea banal, prea ca prin târg

Andreea Bănică s-a pozat alături de soțul ei și cei doi copii

Andreea Bănică, soțul, și cei doi copii
Sursă Foto: Instagram

Dumnezeu știe că Adreea Bănică a avut partea ei de trofee BAU, cât și de apariții nefericite și cu alte ocazii, nu doar cele notate aici. Cu toate acestea, Andreea începe să-mi placă din ce în ce mai mult, prin look-urile lejere pe care le abordează, cât și prin piesele pe care alege să le poarte. Imaginea de familie este una frumoasă. Ca o notă de subsol: renunțați să mai cumpărați acest tip de pantof Balenciaga… întrucât îl are practic tot târgul!

 

 Pe fir de pai, pe ritm de buhai, iată vin în cale… ce să fie oare?

Oana Roman și fetița ei, Isabela

Oana Roman
Sursa foto: wowbiz.ro

Oana Roman. Există și așa ceva ca… acele câteva momente, într-o zi de marți, când pur și simplu șirul gândurilor se pierde în irelevanța cuvintelor. Și ce mai sunt cuvintele comparativ cu o fotografie? Enjoy… Not!

 

Mda, am o problemă cu Anca Serea!

Anca Serea și Adi Sînă, mândri de copiii lor

Anca Serea, Adi Sînă și copiii lor
Sursa foto: Instagram

Da, am decis! Am o problemă personală cu Anca Serea! Nu, nu sunt pregătită să spun public care este aceea. Arată perfect! Așa, și?

O turtă cu stil

Ana Gheorghe Pîrvulescu și sora ei, Elena Gheorghe, la turta fiicei artistei

Ana Gheorghe Pîrvulescu și sora ei, artista Elena Gheorghe
Sursa foto: Instagram

Ador look-ul retro al Anei Gheorghe Pîrvulescu și, mai ales, faptul că a avut inspirația de a-și asorta coafura și încălțămintea purtată… cu rochia de inspirație clasică. Imaginea este frumoasă atât cromatic cât și compozițional. Cele două surori chiar sunt frumoase și emană un vibe pozitiv pe care îl ador.

-Way to go girls!

 

Oana Zăvoranu și soțul ei s-au asortat la spital

Oana Zăvoranu și soțul ei s-au îmbrăcat asortat

Oana Zăvoranu și soțul ei
Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu și soțul ei s-au dus să-și facă un RMN sau un CT. Sperăm să fie sănătoși. Pantofii ei sport îmi plac mai mult decât ai lui.

 

Îmi place Monica Anghel?

 Monica Anghel a optat pentru o ținută închisă la culoare

Monica Anghel
Sursa foto: Facebook

Când mă uit la aceste imagini cu Monica Anghel… îmi pare rău că astăzi este marți și nu joi. Și da, această poză ar fi putut fi una demnă de un trofeu WOW. Felicitări pentru întreaga apariție!

 

Franke