fbpx

În episodul de astăzi din Marțea Neagră cu Iulia Albu vorbim despre aparițiile Cristinei Cioran, Danielei Crudu, a lui Dan Capatos, Mircea Badea și, evident, cea a lui Mihai Bendeac.

Sfârc, ninge Nea Zăpadă

Cristina Cioran s-a pozat în corset

Cristina Cioran
Sursa Foto: Instagram

Pentru cine era curios în legătură cu sânii Cristinei Cioran, am aflat că sunt 2 și… frumoși. Ce se întâmplă cu fulgii de nea dintre ei… este o altă poveste… și de ce neapărat să te pozezi cu telefonul în lenjerie în această manieră… iarăși… rămâne un mister. Unul bine ascuns de lenjeria urâtă pe care o poartă Cristina. #chilotipebarter #kikiciolan

Școala invers 

 Dan Capatos alături de Monica Tatoiu (stânga) și de Dorian Popa (dreapta)

Dan Capatos alături de Monica Tatoiu și de Dorian Popa
Sursa Foto: Instagram

Dan Capatos s-a apucat de geografie cu Monica Tatoiu și de lecții de styling cu Dorian Popa. Știu și eu… ce să zic? Lasă un comentariu cu ce ai spune tu!

Pis-Pis, Miau-Miau

 Daniela Crudu, ședință foto în lenjerie intimă

Daniela Crudu
Sursa Foto: Instagram

Daniela Crudu este Pro Fundă! Cam prea Pro Fundă pentru cât este de dezbrăcată, dar, hei, câți bărbați cunoașteți care nu sunt Pro Fund?!

Dosarele „stix”

Mihai Bendeac în lift și Mircea Badea în platou

Mihai Bendeac (stânga) și Mircea Badea (dreapta)
Sursa Foto: Instagram

În cazul în care vă întrebați ce se întâmplă cu Mircea Badea, aflați că este total depășit de situație și nu mai înțelege nimic. Se uită la poza cu Mihai Bendeac, dar în același timp știe că nu este el și, mai ales, că poza nu este făcută într-un lift. La naiba, asta ar încurca pe oricine!

Care este propunerea ta pentru Marțea Neagră cu Iulia Albu de săptămâna viitoare? Scrie-mi un comentariu și imaginea propusă de tine poate ajunge subiect în rubrica ta preferată!

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu