fbpx

În noul episod Marțea Neagră cu Iulia Albu vorbim despre Laura Cosoi și ipostazele în care își pozează copilul, despre Carmen Brumă și toate degetele afară… sacourile lui Morar și Lucescu, și despre Ruby și Lili Sandu.

Cos, coseam, Cosoi

 Laura Cosoi își pozează fetița în mai multe ipotaze

Laura Cosoi
Sursa Foto: Instagram

Laura Cosoi a devenit femeie de casă, ceea ce este evident pentru toți. Ceea ce nu este atât de evident totuși pentru toată lumea… este felul obsesiv – compulsive, firește, nu la modul clinic din fericire, sper…  în care își pozează copilul în toate ipostazele. “Preferatele” mele sunt cele cu tava și căruțul poziționat pe o stâncă extrem de periculoasă dar, hei, ce mai contează… când ești Laura Cosoi poți să-ți pozezi ce și cum vrei și ai putea chiar că lumea să uite faptul că odată purtai niște extensii extrem de nefericite. No Worries, toată lumea evoluează!

Laura Cosoi a pozat aproape goală

Laura Cosoi
Sursa Foto: Playboy

Povestea Degețicăi

Carmen Brumă și-a asortat sandale la sacou și pantaloni

Carmen Brumă
Sursa Foto: Instagram

Din seria… toate degetele afară și cine are degete să ridice un picior în aer, Carmen Brumă ne arată toate cele 20. Parcă, parcă mi-ar lua atenția de la costumația profund nefericită. Dar, hei, nici chiar așa!

Morar și Lucescu – Dau regatul meu pentru un croitor

 Mircea Lucescu și Mihai Morar, îmbrăcați cu sacouri, la un eveniment

Mircea Lucescu si Mihai Morar
Sursa Foto: Instagram

De la degetuțe la vedere trecem la degețele acoperite. Mai precis, două sacouri total nepotrivite ca lungime a mânecii alese de Mihai Morar și Mircea Lucescu. Pe Mircea Lucescu îl iertăm, el este oricum o mare celebritate nu doar în România, cât și în Turcia, dar de la un om de televiziune parcă aveam alte pretenții totuși!

Lili Sandu ne place?

Lili Sandu și-a schimbat stilul vestimentar

Lili Sandu
Sursa Foto: Instagram

Începe să-mi placă din ce în ce mai mult Lili Sandu. Atât ceea ce postează pe Instagram, cât și de ea, în general. Ținuta este una foarte fericit aleasă, fără prea mari pretenții totuși, și aerul general este unul distins, ceea ce ne place!

Ruby și… atât

Ruby, într-un costum roz

Ruby
Sursa Foto: Instagram

Ruby o ia și ea pe un drum ascendent, ceea ce era oarecum imprevizibil, cel puțin pentru mine, dar, iată că se mai întâmplă și miracole! S-ar putea chiar ca în viitorul apropiat să ne prezinte o ținută decentă. Ce ziceți de asta?

Vouă care ținută vă place? 

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba