fbpx

Astăzi, la Marțea Neagră cu Iulia Albu, vorbim despre aparițiile Deliei, Oanei Zăvoranu, Andreei Ibacka și ce a lui Vladimir Drăghia.

Deliei îi place cu fundu’-n sus. Și nouă, câteodată

Delia, la sală

Delia
Sursa Foto: Instagram

Este și aceasta o modalitate de a începe ziua… invers. Stretchingul bun ține cârceii la distanță. Are și Delia zilele ei proaste, ca  noi toți, zile în care nu vrea să facă față, ci mai degrabă fund… lumii întregi.

Cu burtă sau fără

Andreea Ibacka, gravidă în ultimul trimestru

Andreea Ibacka
Sursa Foto: Instagram

Am văzut sute și mii de poze cu graviduțe, însă foarte puține sunt cele care chiar exprimă ceva și care merită repostate. Una dintre acestea este fotografia Andreei Ibacka, imagine care spune o poveste frumoasă. Nu știu neapărat dacă talismanul viselor din spate reprezintă ceva pentru ea în acest context, însă conceptul îmi place în mod deosebit, cât și faptul că nu este machiată strident. Așadar… se poate și fără burți arătate ostentativ. Bravo, Andreea!

Cu wiener (cârnat), dar fără Hallo

Oana Zăvoranu, de Halloween

Oana Zăvoranu
Sursa Foto: Instagram

Oana Zăvoranu s-a vrut Catwoman de acest Halloween. Ce contează că Halloween-ul nu este de fapt o sărbătoare a costumelor, un Bal Mascat sau Carnavalul de la Veneția? Ce contează că nici măcar tematica Halloween-ului nu este respectată, dar… hei, ce mai contează asta… pentru că atât de puțină lume știe ce înseamnă această sărbătoare, încât ar fi ridicol să avem pretenții. Și totuși de la Oana aș fi avut! Cel puțin să nu fi furat peruca ridicolă a Fionei.

Drag(h)i(a) ne sunt mușchii, cu garnitură

Vladimir Drăghia pe coperta Men's Health

Vladimir Drăghia
Sursa Foto: Instagram

Vladimir Drăghia este unul dintre cele mai puternice exemple de rebranding din piața media din România. Nu are rost să postezi imagini ante și post, dar cred că știe toată lumea la ce mă refer. În imagine nu se văd decât 4 pătrățele, dar sunt convinsă că are și el tot 6.

În ceea ce privește tatuajele, simt nevoia de ceva dulce cum ar fi… gingerbread man = om de turtă dulce, eventual, mai ales că tatuajul din zona inghinală duce oarecum în aceeași zonă. Ha-Ha. Not!

Cât despre garnitură, eu prefer sa provină din culturi organice, atent selectionate.

 

Ce părere aveți despre aparițiile din această săptămână de la Marțea Neagră cu Iulia Albu?

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu