fbpx

În episodul de astăzi din Marțea Neagră cu Iulia Albu vorbim despre Ruby și savarina ei, despre porci și gene false, despre liftul lui Bendeac și “Ce-ul” din WC-ul Lidiei Buble.

Liftul omului e castelul lui

Mihai Bendeac s-a pozat în lift

Mihai Bendeac
Sursa Foto: Instagram

Mie îmi plac mult, dar mult de tot pozele în lift ale lui Mihai Bendeac. Ale lui Bendeac, nu cu Bendeac… pentru că, în cazul în care nu știți, nu este el în poză.

Închide lumina, vine Ruby cu savarina

Ruby savurează o prăjitură

Ruby
Sursa Foto: Instagram

Aceasta este Ruby? Nu am recunoscut-o nici măcar pentru o secundă. De fapt… oricum atenția îmi este distrasă de prăjitura pe care o înfulecă, mă rog, sau se preface că o înfulecă cu poftă. O fi din cauza dietei?

Mi-s Vis

 Eugenia Șerban îmbrăcată într-o rochie elegantă

Eugenia Șerban
Sursa Foto: Instagram

Eugenia Șerban ne încântă cu un repertoriu artistic specific perioadei ‘89-‘90 cu o rochie de Revelion/Miss România, Croaţia, Republica…. Nu știu, ceva sovietic, habar n-am, pe care, sinceră să fiu, mi-aș dori să o văd mai degrabă într-un album închis și depozitat, în niciun caz în zilele noastre.

Iată… nu e iarnă afară, Rocsana ține porcu’ la subsuoară

Rocsana Marcu s-a pozat cu patrupedul ei

Rocsana Marcu
Sursa Foto: Instagram

Din categoria “Cât este smârcul?”, Rocsana Marcu revine cu o imagine fabuloasă. Este și asta o modalitate de a fi celebru și anume, de a apărea la rubrica WOW sau BAU a Iuliei Albu, așa că o întelegem pe stimabila. Iar noi… vom face acest hatâr, de ce nu? Până la urmă ne place mult…. Porcul!

Totul despre idolul Andreei Bănică

Andreea Bănică s-a machiat ca Bianca Drăgușanu

Andreea Bănică (stânga) și Bianca Drăgușanu (dreapta)
Sursa Foto: Instagram

Andreea Bănică s-a transformat în Bianca Drăgușanu. Întru totul si pe de-a-ntregul. Nu era cazul ca Andreea să o copieze atât de fidel pe fosta ei colegă, dar hei, fiecare are un idol, nu?

“Ce-Ce-ul” și WC-ul

Lidia Buble s-a pozat în baie

Libia Buble
Sursa Foto: Instagram

Ooo… Doamne! Cine s-ar fi gândit vreodată să fotografieze acel capac de WC??!! Ce, voi mai vedeți și altceva în această imagine? Lidia Buble este frumușică foc, un lucru despre care nu putem spune și despre capac. Aș mai avea o nelămurire vizavi de cum iese cineva de la duș machiat și cu gene false… dar, așa sunt eu, răutăcioasă!

Și nici nu mă tratez.

 

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba.

sticle vitamin aqua Iulia Albu