fbpx

18159564_10212624848999842_1735418880_o

Domnita de Alba poarta Iulia Albu, pentru ca… poate.

radulescu

Mihaela Radulescu pierde net razboiul cu stilul, eleganta si nu in ultimul rand, cu rivala ei, ”zana” Andreea Marin. Aparitia ”divei de la Monaco” mimeaza cvasi-realistic o imagine de un penibil rar, ce poate concura lejer cu incercarile rurale ale unei neavenite, stilistic, ca sa fiu delicata 🙂 Felul in care este coafat parul, machiajul, accesorizarea, totul inspira un provincial ieftin. Pentru ca, nu-i asa, provincialul nu este intotdeauna ieftin si nici lipsit de farmec.

marin

Cat despre ”zana”, cititi totul doar AICI, incepand cu orele 24.00. Astept comentariile voastre referitoare la verdictul meu 🙂

amber heard

Amber Heard se consoleaza fondatorului Tesla, Elon Musk, dupa ce anuntase cu mare tam-tam ”o retragere” din lumea datingului. Lasa ca are cine sa il consoleze si pe Johnny Depp!

xonia

Xonia face reclama la niste peruci urate… sau frumoase. Cine suntem noi sa judecam? Carpelepe care le poarta, in schimb, sunt foarte urate, iar ea… extrem de nenaturala. Dar na… cine suntem noi sa o invatam pe ea cum sa pozeze?

gigi

Pentru unele femei, un gest romantic conteaza mai mult decat un Lamborghini! Si ce este mai frumos si mai romantic, decat o fotografie intima, impartasita cu toata populatia planetei? Tortul este foarte urat, intre noi fie vorba, dar in fine… ii dorim La multi ani si sa il imparta cu cat mai multi prieteni, asta ca sa nu isi steice silueta impecabila.

Ilie Nastase… in corzi, cu un nou scandal. Totul si inca ceva 🙂 doar aici:

DESPRE ILIE NASTASE… CU REGRET


sofia vergara
Sofia Vergara este sexi, calare pe un taur. Sunt invidioasa! Vreau si eu unul!

 

Va pupa cu drag si drac,

Domnita de Alba