fbpx

17806929_10212404858700222_925565909_n

Iulia Albu poarta… ce vrea Iulia Albu 🙂

Da da, stiu ca este miercuri! Ei bine, aceasta zi de marti chiar a fost una neagra! As putea sa incep cu inceputul, facand o analiza scurta a gradului de dificultate pe care parcurgerea drumului dinspre dormitor catre living il implica, sau de cate ori te poti impiedica in propriile picioare, intr-o dimineata fatidica!

Continuand in aceeasi nota, as putea sa ma lamentez despre vreme, ca tot este un subiect IN, dar nu as avea cum sa zabovesc asupra acestei idei, intrucat aparent, in ultimul timp, zilele pur si simplu nu au suficient de multe ore pentru tot ceea ce imi propun! Cum este sa ti se faca masaj la 6 dimineata? Inca un raspuns pe care l-am primit astazi. De ce? Pentru ca martea… este intotdeauna neagra, atunci cand este cu… Iulia Albu!

6f18093a-fe56-4cbb-b005-c2c364af154b

Kim Kardashian si prima ei aparitie dupa mult mediatizatul jaf de la Paris… Cum altfel, decat intr-o rochie cu vedere la chiloti? Pana la urma, nu este putin lucru sa fii purtatoarea celui mai mediatizat si mai titrat bombeu al planetei…
HAU!

Screen Captures39

Cel mai de nesucces razboi din televiziune intre doua dive, in speta Mihaela Radulescu si
Andreea Marin, soldat cu audiente dezastruoase, ar fi fost batut la popou, ca sa ne plasam in aceeasi zona, periodic, de ”Sefi la cutite”, dar si de noul serial, ”Dragoste infinita”, de la Kanal D. Nu ma pricep la audiente si nici nu este acesta cel mai important lucru, atunci cand cele doua apar intr-o simbioza perfecta, intruchipand o usiera si o dizeuza. Dar, cititi totul despre asta, doar AICI!

jlo

Jennifer Lopez are jucarie noua, infinit mai buna decat una pe baterii! Ne place!

prodan

Anamaria Prodan si-a schimbat look-ul! Bravo, Ana! Felicitari! Te astept cu un trofeu WOW!:)