fbpx

iulia
Domnita de Alba poarta ochelari Dior, Opticris, pentru ca… vrea si poate! 🙂

 

 

mihaela radulescu

Mihaela Radulescu a fost o viziune in galben, la ultima editie ”Uite cine danseaza”. Rochia ei a fost totul: bomboana de pe coliva, maslina din tiramisu, preaplinul gaurii de la covrig. Dar despre asta, cititi mai multe pe wowbiz.ro, in aceasta seara, de la orele 24.00. Veti afla totul despre rochia alba, de intentie cabalina, a Andreei Marin, cum sa nu porti o bijuterie cu diamante si cum putin roz… poate fi exact picatura de ”u”, intr-un trofeu BAU.

andreea balan

Andreea Balan s-a casatorit… (in sfarsit!) cu alesul inimii, tatal copilului, il stiti sigur din reclama la Faringosept, de la tv.

1

Le uram casa de piatra, multi ani impreuna si tinute mai fericite, la nunta de cristal!

kylie jenner

Kylie Jenner si-a cumparat un Lamborghini. Asta doar pentru ca stocurile de Trabant erau deja epuizate 🙂

chris hemsworth

Chris Hemsworth stie cum sa ii dea unui cal un cub de zahar! Cum sa i-o fure pe Elsa Pataky lui Adrien Brody si in principiu… cam tot ce vrea el sa stie. Il inteleg, nu e usor sa fii perfect!
xonia
Xonia si-a cumparat o esarfa noua! Drept urmare, o prezinta si prietenilor ei virtuali, asa cum stie. Banuiesc faptul ca pozitia infrigurat-incrucisat are legatura cu lipsa unui sutien adecvat, sau cel putin cu o problema de tip meteorologic, inca neidentificata in contextul celor 20 grade de afara. Sa ii donam un parpalac, zic!

madalina ghenea

Mi-am propus sa spun ceva frumos despre Madalina Ghenea! Acum ca am spus, Madalina Ghenea arata… grafic 🙂

beckham

Niciodata nu mi-a placut David Beckham… pana acum! Recunosc!

kim kardashian

Kanye West incearca sa ii fata lui Kim Kardashian, plonjand cu aplomb in fata paparazzilor. Se apropie, depaseste cu dribling prin stanga si… gooooool!! Kanye este rapus de decolteul ametitor al consoartei. Macar a incercat!

 

 

Sursa foto: Facebook, Instagram