fbpx

15259329_1239996692728591_9089357624589801706_o

Domnita de Alba poarta Iulia Albu pentru ca… poate!

 

adelina

Adelina Pestritu il asteapta pe Mos Nicolae intr-o camasa dubioasa. Nu stim daca sensul expunerii inelelor este acela de a-l avertiza pe Mos de o eventuala eroare in indeplinirea cerintelor listate ale demuazelei, insa cu siguranta asternutul vizibil in coltul din dreapta al imaginii da impresia ca Adelina a atarnat de semineu in acest an… o pereche de sosete foarte urate, cu caluti.

kylie
Kylie Jenner isi promoveaza noua linie de cosmetice pentru… fata, prin expunerea  obsesiva a propriului posterior. Nu stim cum va face ”fata” vanzarilor de Craciun, insa cu siguranta ”spate”… face mai mult decat corespunzator.

miley

Miley Cyrus este toata roz si asta ne place! Nu doar pentru ca rozul este una dintre pasiunile mele recent descoperite, ci si pentru ca imi trezeste acea emotie nostalgica a  pomului de Craciun incarcat cu accesorii ieftine, chinezesti, care i-au marcat iremediabil 5 minute din copilarie.

jlo

JLo arata de parca ar fi fost omorata in cada, ceea ce nu este… nu-i asa, chiar atat de incredibil, avand in vedere implicarea ei in noul serial politist ”Shades of Blue”, in care joaca rolul unui detectiv corupt. Noua ne place acest wet-look ravasit si ne place in general JLo ravasita si uda si intelegem si incercarea laudabila, de repozitionare a divei. Sa fie intr-un ceas bun!

 

 

Sursa foto: Instagram