15034181_10211025717462553_309461013_o

Domnita de Alba poarta Agent Provocateur si Max Mara , pentru ca… poate!

 

Plein

Phillip Plein este barbatul anului, in viziunea celor de la GQ. Cu siguranta nu designerul anului, dar totusi… ceva al anului. E ca si cum ai lua un premiu pentru cea mai sexi chimista, sau cea mai inteligenta asistenta tv. Sa fie intr-un ceas bun!

balan

Andreea Balan reviziteaza look-ul “Coafor Igiena”, upgradat Baywatch style. Nu stiu daca are curaj sa se ia in piept cu Pamela Anderson dar pe mine una M-A STRIVIT cu look-ul ei “Cheap Porn”. Nu ca ar fi ceva rau in asta, Doamne fereste, dar tare as vrea sa il vad pe Fuego impodobind-o de Craciun.

pitt

Nici Brad Pitt nu mai e ce a fost, nici Bruce Willis nu mai salveaza lumea, dar eu inca mai cred in unicorni roz si in heteroxualitatea lui Brad Pitt. Cu siguranta are nevoie de un sprijin solid pentru a trece peste divortul de cea mai frumoasa femeie din lume. Pentru ca, sa fim seriosi… cu totii avem nevoie la un moment dat de ceva “tare” in viata noastra.  Nu stiu daca lui Brad Pitt ii place supa de cocos, insa surse sigure jura cu mana pe inima ca nu ii place doar cea de gaina. Un divort nu este sfarsitul lumii, iar fericirea ne-o cautam fiecare acolo unde ne-o dorim.

 

Sursa foto: Instagram