fbpx

 

Andreea Bălan se simte bine în compania găinilor ei. Cine sunt eu să o judec? Se pare ca a devenit, oricum, o poveste la modă să empatizezi cu găina din propria ogradă.

Smiley cochetează cu ideea de a deveni curând tătic. Pozându-se în compania unor copii adorabili. Eu zic că-l prinde foarte bine această ipostază. Oare Gina ce părere are?

V-am spus, v-am spus eu. Elena Gheorghe face, chiar, un pas mai departe, îmbrățișându-și cald obiectul afecțiunii și anume o găină de rasă nederminată. Eu zic că le stă bine împreună, cine știe pe viitor. V-aș ruga, însă, să nu vă plimbați toate cu găinile prin oraș. Nu de alta, dar deja în România acest obicei este „patentat”.

Mie Corina îmi place mult, spre foarte mult. E adevărat. Nu întotdeauna, dar în cazul de față ador mixul stilistic pe care l-a făcut. Compoziția fiind una echilibrată și în același timp surprinzătoare, fără a fi șocantă.

Lidia Buble s-a apucat de tenis. Lecția numărul 1. Mingea e RO TUN DĂ, VER DE și, aoleu, cum se „lovește asta”!

Mihaelei Rădulescu i s-a făcut frig la veverință sau, mă rog, la hârciogii pe care îi poartă în picioare. Ce e mai sexy decât o femeie care poartă blana jupuită de pe niște animale simpăticuțe foc. Poate la fel de amuzante pot fi acele măști venețiene înșirate pe scări, al căror rol nu-l înțeleg. Probabil, selfieurile cu ele au eșuat lamentabil. Oricum, nu că acesta ar fi unul reușit. Da!!!! La mai păros!