fbpx

Andreea Antonescu

Fosta jumătate cu mai puțin succes a trupei Andre s-a pozat flancată de două pițipoance. Nu, pițipoanca nu este un termen neapărat jignitor, și da, femeia este frumoasă în toate formele ei, iar cele două fete din imagine chiar au două siluete armonioase. Machiajul, însă, lasă mult de dorit, la fel ca si stylingul. În plus, să-mi explice și mie o dată cineva care este treaba cu acești ciorapi tip plasă, la dansatoare. Credeam că fetele care fac sport nu au nevoie să-și mascheze anumite detalii fizice. Revenind la „miez”, imaginea este de-o tristețe copleșitoare. Cei doi pepeni sugrumați nu par să distragă atenția de la curcubeul body-ului/costum de baie/Dumnezeu știe și, în niciun caz, de la coafura profund nefericită, asezonată cu un make-up dezastruos. Doar platformele ne mai amintesc de gloria de odinioară a actualei doamne.

Lidia Buble și-a luat/ își etalează un cățel pufos. Pufoșenia completează fericit compoziția stilistică, dar mi-aș dori ca micul patruped să nu rămână la stadiul de accesoriu.

Delia este bine/bună în același timp. Nici nu ar fi extrem de dificil, mai ales, având în vedere că tot ce poartă sunt exclusiv piese de brand, iar Delia nu arată, să recunoaștem, deloc rău.

Imagine înduioșătoare a fost publicată pe contul de Instagram al lui Cătălin Măruță. Acesta îi împletește fetiței sale codițe. Ce drăguț. Probabil că în albumul pe care micuța îl va deschide când va fi mare, în dreptul fiecărei fotografii, va exista și numărul de LIKE-uri aferent postării respective.

Loredana face YOGA, cred, și pentru asta o felicit. Există, însă, și momente mai puțin fericite pentru a fi fotografiat/ă, iar poziția copac nu este unul dintre cele mai fericite.